OnatCagan kullanıcısının son içeriği

1. OnatCagan

Soru LineageOS vs Pixel Exp.+ vs PixelOS

Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve MIUI'den bıktım, hızlı sarj kaybı, yavaşlama vb. Xiaomi.eu ve Global rom kullandım ikisinde de aynı. Sizce LineageOS mu Pixel Experince Plus mı yoksa PixelOS mu kurmalıyım?
  2. OnatCagan

Soru Pixel Experience Klavyenin Altındaki Tuş

Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 8 telefona sahibim. Dün pixel experience kurdum. Gayet güzel çalışıyor fakat tek sıkıntı bu alttaki buton. MIUI'de olsa görünmüyordu ama bunda var. Nasıl kaldırırım?
  3. OnatCagan

Soru Mi Unlock Tool %99'da Kaldı

Merhabalar. Telefonumun bootloader kilidini açmak için Mi Unlock Tool yükledim. Driver kurduktan sonra telefonu fastboota aldım. Şu anda Mi Unlock Tool'da Unlocking yazıyor ama uzun süredir %99'da kaldı. Bu normal midir? Veya bir çözümü var mıdır? 1678008553 Güncelleme: Hata verdi.
  4. OnatCagan

Yardım Orijinal IMEI çalışmıyor

Merhaba. Telefona MIUI 12 ve android q romu yükledim. IMEI'm silindi. Twrp'den geri yükledim. (Yedeklemistim). Ama çalışmıyor. *#06# yazınca IMEI var gözüküyor ama böyle bir hata da veriyor: Ve not olarak ekliyeyim: Telefon bölgesi Birleşik Krallık gözüküyor. Değiştirince telefon kapanıyor...
Üst Alt