onat kullanıcısının son içeriği

1. onat

Soru Mi Band 4 Bildirimler Hk;

Telefonum mi 9 android 10 sürümü, mi fit uygulamasinda tüm izinler açık olduğu halde programa girdiğimde kapalı gözüküyor, bunun çözümü varmıdır.
  2. onat

Yardım miui 11 sorunları

Şuan yok
  3. onat

Yardım Reklamlardan nasil kurtulunur?

2 ay mi 9t pro kullandım bir tane reklam gelmedi, mi 9 a geçtim geliyor :)
  4. onat

Güncelleme [Android 10] Mi9 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.2.0 QFAMIXM

1-Cihazında IMEI kayıt yok ise cihazını sıfırla dene 2- düzelmez ise cihazında twrp yok ise, twrp kur 11.0.2 nin persist dosyasını flashla
  5. onat

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Sahibinden ve letgo olayı yok bende hocam güncelleme yaptıktan sonra cihazı sıfırlayıp temiz kurulum yaptım, sadece galeri geçişi hata var.
  6. onat

Güncelleme [Android 10] Mi9 (Avrupa) EEA Kararlı V11.0.5.0 QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Hocam kamera galeri geçişi haricinde sıkıntı yok, kullanıyoruz
  7. onat

Soru Mi Box Uyumlu Gamepad

F710 mi box ın tüm modellerinde çalışıyor
  8. onat

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

Hocam madalya mı alabilir miyim :)
  9. onat

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende madalya mı alabilir miyim :)
  10. onat

Diğer Mi 9 mu ? Mi 9 T pro mu?

Usta yorumu...
  11. onat

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Twrp recorvy e geçmiyor stabilde, bootlop devam ediyor, uğraştırdı bu akşam beni, gözünü seveyim tgz fastboot romun her zaman acil durum kurtuluşu.
  12. onat

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Kararlı MIUI 10.3.4.0 PFKEUXM Fastboot Rom - Recovery - Ota İndirme Bağlantıları

Cihazınızın kilidi açık ise indiremez siniz, bu sertifika görüntü kalitesi ile alakalı, APK olarak yüklemeniz gerekli.
  13. onat

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro (Avrupa) EEA Kararlı MIUI 10.3.3.0 PFKEUXM indirme bağlantısı

Yok düzelmedi, gözle görülür hiç bir şey yok, sadece sistem iyileştirme var diyor güncellemede.
  14. onat

Soru Mi 9T Pro için şarj aleti

akşama detaylı resim atarım.
Üst Alt