omurserap kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Amoled ekran mı oled mi

Arkadaşlar yeni cep alicagim zaman amoled ekranmi daha iyi yoksa oled mi daha iyi
  2. O

Soru Yeni cep tavsiye

Arkadaşlar bütçe 2500/2700 arasi iki cep arasında kaldım,redmi not 8 mi yoksa Xiaomi 9 se mi sizce hangisini almaliyim
  3. O

Rom Xiaomi 6

Arkadaşlar mi 6 global kararlı romdan eu betaya geçiş yapicam ,klitleri açtım ,bilgisayara MIUI unloc indirdim ,tıkladım bu yazı cikti ,şimdi bu yazı xiaomiye iletildi degilmi,birde miu unloc işlemini simdimi yapicam yoksa bekleyip 4 gün yada 5 gün sonramı yoksa simdimi
  4. O

Rom Xiaomi 6 Eu Rom İndirme Bağlantısını Nereden Bulabilirim?

Arkadaşlar eu beta rom kurmak istiyorum ,bilgileri not ettim ,hangi dosyasını indirmem gerekir eu betaya geçmek için
  5. O

Soru Mi 6 şarj ve dokunmatik

Beyler mi 6 şarja koyuyorum,çıkarınca ekran dokunma titreşimi kapanıyor otomatik,kilit sesleri kapanıyor ,parmak izi kayboluyor ,yine kendim ayarlardan her şarj ettikten sonra elle açmak zorunda kalıyorum
  6. O

Soru Gogleplay mi fit

Arkadaşlar mi fit cepte kullanan varmı,bu adımları ekranın üst köşesinde nasıl görebilirim,illa mi fitin içine giripte bakmakmi gerekir
  7. O

Soru mi 6 ekrana yansıtma

Beyler galeriyi açıp videoları izlerken ana ekrana alipta küçük ekranda izleme imkanı varmı,
  8. O

Soru YouTube Vanced

Yok diye biliyorum
  9. O

Yardım Mi 6 gogle kamera

Hocam yükledim ama açmıyor kamerayi 1574171186 Ekstra biseymi yüklemek lazım,global betada iken yüklüydü
  10. O

Yardım Mi 6 gogle kamera

Arkadaşlar mi 6 için sahne modlu kamera varmı yada güzel bir kamera varmı mi 6 için miu11 kullanıyorum
  11. O

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

sahne modu olan apk yukleyebılecegımız kamera varmı
  12. O

Yardım Mi 6 şarj ederken

Acele ile yazdım kusuruma bakmayın
  13. O

Yardım Mi 6 şarj ederken

arkadaslar mi 6 kullanıyorum bu yeni mıu 11 guncellemsınden sonra cebı sarj ederken bildirim gelmıyor nezman ki cep elıme alıyorum sarjdeyken ozaman bıldırım gelıyor
  14. O

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui11-xiaomi-eu-beta-stabil-rom-9-11-7-11-0-3-0.56791/ 1573420786 Buna bir bak okursun
Üst Alt