Ömür Kaya kullanıcısının son içeriği

1. Ömür Kaya

Yardım Videoların ve Seslerin Düzenli Takılması

Merhabalar, son iki haftadır POCO M3 cihazımda videolarda ve seslerde donmalar, takılmalar yaşıyorum ve bunlar düzenli aralıklarla oluyor. Sıfırladığımda düzeldi ama bir iki gün içinde tekrarlamaya başladı, video playerında sıkıntı var galiba, anlamlandıramadım...
  2. Ömür Kaya

Yardım MIUI Çin Romu Geliştirici Betası Katılım Soruları ve Cevapları

Merhabalar, öncelikle ben yakın bir süreçte çin versiyon bir miui kullanmaya başladım ama bir türlü betasına katılım testlerini geçemedim. 30 sorudan %90 puan isteniyor. Daha önce girmiş olan ve cevapları bilen arkadaşlar acaba bizimle paylaşabilirler mi? Çeviriyle yapmaya çalıştım ama çok...
  3. Ömür Kaya

Soru Global Cihaza Fastboot ile Çin Romu Kurmak

Merhabalar, POCO F2 Pro global ROM ile gelen bir cihaza sahibim. POCO Launcher kaynaklı kasmalardan, takılmalardan sıkıldım. Çin romunu twrp kullanmadan direkt olarak fastboot rom şeklinde kurmam mümkün mü? Bir diğer sorum ise global rom ile arasında ne gibi bir fark vardır launcher haricinde...
  4. Ömür Kaya

Yardım Widevine L1 sorunu

Arkadaşlar merhaba, ben POCO F2 Pro kullanıyorum. Android:10 MIUI: 12.0.3.0 (Official Rom stable) ama root kurulu cihazımda ve birkaç modül kullanıyorum. 3-4 gün önce L1 sertifikamın gittiğini gördüm ve çözümünü araştırdım, bir çözüme rastladım o da Şifreler>Parmak İzi> Parmak İzi ile Ödeme>...
  5. Ömür Kaya

Yardım Alt Köşelerde Dokunmatik Sorunu

Herkese merhabalar, yakın bir süreç içerisinde sadece bende olduğunu düşündüğüm bir durum vardı ama biraz araştırınca çoğu kişide olan bir hata farkettim. Hata şu; touch testte sağ ve sol alt köşeye direkt basılı tutunca algılamıyor ama üstüne basılı tutup hareket ettirirseniz algılıyor ya da...
  6. Ömür Kaya

Yardım Game Turbo Ses'i Kısıyor

Merhabalar ben oyun oynarken müzik dinleyenlerden birisiyim, dinlemesem bile discorddan muhabbet ediyoruz ama ne hikmetse game turbodan Spotify ve discordu görmezden gel yapmama rağmen seslerini kısıyor ve bu beni rahatsız ediyor. Bir arkadaşımda da vardı ama onun deyişi ile güncelleme ile...
  7. Ömür Kaya

Yardım Mi 9T Pro düşürme testinde kameradan çıkan ses.

Öncelikle merhaba arkadaşlar ekteki verdiğim videoda da görüldüğü gibi kamera düşürme testinde kameram kapandıktan sonra ekstra bir ses çıkmakta ve aslında ben bu cihazı ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu aslında ne zaman böyle bir sorun ortaya çıktı bilmiyorum aşağıdaki gönderdiğim videoya...
Üst Alt