omrglgen kullanıcısının son içeriği

1. omrglgen

Yardım Ekran süresi

Mİ 12 T aldım,ekran süresini nerden görüyoruz, teşekkürler
  2. omrglgen

Yardım Yakınlık sensörü

Garantisi devam eden telefonumun yeni rom yüklemeden yüklense de garantisi bozmadan bu yakınlık sensörü problemini nasıl çözerim Allah rızası için bir yardım,görüşme bitince ekran açılmıyor ,konuşmayı sonlandıramıyorum.
  3. omrglgen

Yardım Rom

İyi günler dilerim herkese,redmi note 10 cihazına bootloder açılmadan Endonezya rom yükleyebilir miyim?
  4. omrglgen

Soru Volte Vodafone

Teşekkürler yanıtlarınız için
  5. omrglgen

Soru Volte Vodafone

Arkadaşlar Vodafone hattımda yukarda volte yazıyor ama arama yaparken arama ekranında hd ibaresi çıkmıyor,turkcell hattımı takınca hd yazıyor aramada,ne yapmalıyım
  6. omrglgen

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

W world war z 2 fragmanı
  7. omrglgen

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Xiaomi'nin ne suçu olduğunu anlamadığım rezillik,X firması da yapsa aynısı olur bu toplumda.
  8. omrglgen

Çözüldü Eu beta

Son soru beta rom eu resmi değil mi
  9. omrglgen

Çözüldü Eu beta

Burda resmi romları kilitli cihaza yüklenebiliyor denmiş,beta eu kilit açmadan yüklemeyebilir miyim
  10. omrglgen

Çözüldü Eu beta

Teşekkürler yanıt veren herkese
  11. omrglgen

Çözüldü Eu beta

Pc den yapılıyor gibi aşırı bir cahil soru daha geldi 1573581771 Yok custom değil
  12. omrglgen

Çözüldü Eu beta

Arkadaşlar şimdi birkaç cahil sorum olacak lütfen mazur görün,mi 9t miui 11 eu cihazıma beta eu nasıl yüklerim,bl açık mı olmalı,twrp şart mı,garanti gider mi?
  13. omrglgen

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Imei çakmalı cihazı ,resmi mi forumunda konuşmak ,öneri almak garip değil mi?
  14. omrglgen

Yardım navigasyon tuşları

Hocam tema uygulanıyor ama navigasyon işaretleri değişmiyor
Üst Alt