Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar,
XDA'da gezerken Android 10 için Custom Kernel buldum ve yükledim. MIUI 11.0.2.0 EU ROM kullanıyorum ve akıcılığı daha da arttı diyebilirim.
Konu linki aşağıdadır.
İyi forumlar :)
https://forum.xda-developers.com/mi-8-se/development/10-jancok-kernel-1-0-25-01-2020-t4040649
Merhabalar dostlar,
NON.HLOS.bin dosyasında bir kaç değişiklik ile Android Q için portre modunu ve sensörleri bozmayan modem dosyasını oluşturabildim. TWRP ile flashlanabilir hale de getirdim. Sizlerle de paylaşıyorum.
Android Q stabil ve beta sürümlerinde çalışmaktadır.
Düzenleme:
Dosyadaki...
Stabile geçtim tertemiz kurulum ile. Format Data ile. Önemsiz yerlerdeki çeviri eksiği dışında gayet iyi Stabilden devam artık. Beta defteri kapandı benim için(haftaya cuma yeni betayı yükledi) şaka bir yana Beta adı üstünde çokta düşünmemek lazım kuruyorsan
Modemi yükleyince portre modu hala yeşil. Ve kamera uygulamasından fotoğraflara geçiş hala yapmıyor. Bi değişiklikte yok. 9.10.31 e geçmeseniz de olur :)
Merhaba, MI8 SE cihazıma 10.2.3.0 kararlı sürümü yükledim fakat galeri uygulaması çöküyor. MIUI Lab. içindeki Galerideki fotoğrafları bulun seçeneğinin açık olmasından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bunu kapatmanın yolu var mıdır? Veya uygulamanın çökmesini düzeltecek patch vb. ...