omrfrk kullanıcısının son içeriği

1. O

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

bir süredir dolaylı yollardan satın aldığım yine dolaylı sebeplerden ötürü( anladınız siz onu giggle~~ ) atıl vaziyette duran max 3 ü mü sonunda tekrar hayata döndürdüm, mutluluğumu paylaşmak istedim, clap~~clap~~ tablet gibi elimde kaldıydı caanım telefon. ne kadar zormuş yaa elinde olupta...
  2. O

Soru Xiaomi Mi Max 3 2020 yılında alınır mı?

2020 ye şurada 6 ay kaldı Bende 128 rom 6 ram olan modelini kullanıyorum 4 gb ram li model için bişey diyemem ama 6 gb ram olanı kesinlikle alınabilir. Tavsiye ederim. 4 gb olanında çok aşağı kalacağını sanmam gerçi. Uzun pil ömrü ve büyük ekran gerçekten hayat kurtarıyor. Dizi film izliyorum...
  3. O

Haber mi max serisi sonlandirildi

Büyük ekran ve batarya kategorisinde çok büyük bir açık oluşturur bu ve eksikliği hissedilir, Samsung bile max serisi ayarında bir model çıkarmışken, bu alan boş bırakılmamalı bence. Yeni modellerde kalem ile beraber samsungun note serisine rakip olmasını bekliyordum ben. Muhakkak başka bir...
  4. O

Haber mi max serisi sonlandirildi

Hayıııırrrr olamaaaazzzzzzzz :(( Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  5. O

Yardım Pasaport ortağı

Yok yaa kayıt yapmadım zamanında şimdi aranıyoruz ama tabi bu saatte bulmak artık imkansız, Bakalım kendimiz gidip gelicez galiba zaten dışarı o zamana kadar 2. Sim idare etse bari Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  6. O

Yardım Pasaport ortağı

Hımm [emoji848] 8684 Mi max 3 128/6 çin rom Hadi yapalım şu işi [emoji848] Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  7. O

Yardım Pasaport ortağı

Hocam nasıl oluyor bu ortaklık olayı Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  8. O

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10.4 Android 9 - 9.5.23 EU Beta ROM

Miuipro rom ücretli mi [emoji44] ? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  9. O

Soru Hangi kılıfı kullanıyorsunuz ? ve yorumlarınız ?

Herşey gelmesin zaten :) bazen herşeyin herkeste olması güzel olmuyor, Mesela Max 3 öyle herkeste görülebilecek bir telefon değil, İnsanlar görünce "Uff o ne" "Yok artık" "Nereden buluyorsun böyle şeyleri, yine bulmuşum kendine göre bişey" Diyorlar Güzel oluyo [emoji23][emoji23] Sent from my MI...
  10. O

Soru Hangi kılıfı kullanıyorsunuz ? ve yorumlarınız ?

Bende bundan 1 buçuk ay önce sipariş vermiştim Anca geldi Gayet başarılı Tuşlar çıkıntı yapmıyor ve çok şık Gayet güzel tavsiye ederim [emoji1303][emoji1303] Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  11. O

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, Şarjınız hiç bitmesin :) O zaman merakla takipteyim, çünkü bende aynı durumdayım, ama benim Mart sonuna doğru... [emoji848] Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  12. O

Dar- geniş derken 18,5:9/16:9 birbirine kıyasla Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  13. O

Eski dar olanı istemenizin sebebi ney hocam ? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  14. O

Hocam 18:9 yerine 16:9 mu istiyorsunuz? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
  15. O

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1303][emoji1303][emoji1303] Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Üst Alt