Omrfc kullanıcısının son içeriği

1. O

Diğer MIUI optimizasyonu

Yüksek riskli özellik etkinleştirildi diye uyarı alıyorum ayarı nerededir nedir bu yüksek özellik optimizasyonu. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. O

Soru Amazfit telefon ile eşleştirme

Hocam fabrika ayarlarına geri döndürdüm de QR kod okuturken telefon yakınlarda değil tekrar deneyin hatası alıyorum bilginiz var mı? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Fabrika ayarlarına sifirladim . Benim kurduğum rom da otomatik olarak gider o zaman değil mi? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Amazfit 2 saatim telefonumla eşleşmiş vaziyetteydi . Amazfit uygulamasını sildim bir daha yükledim saati görmüyor şuanda. Bunun için ne yapmam gerekir? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Tema Amazfit Pace Saat Arayüzleri

Süpersin hocam çok teşekkürler ;) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Tema Amazfit Pace Saat Arayüzleri

Amazfit 2 için de geçerli mi bu temalar hocam ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Soru Amazfit 2 Türkçe

Türkçe olarak kullanıyorsanız bana bir yol önerir misiniz dosya vs MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Rom Amazfit 2/Stratos Official İngilizce Sürümü Rom (2018/03/17)

WhatsApp a birden fazla bildirim geldiğinde örnek olarak 2 adet okunmamış mesajınız var diyor bunu tek tek nasıl görebilirim arkadaşlar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Soru Amazfit 2 Türkçe

Amazfit 2 için tamamen Türkçe çevirili rom mevcut mu acaba ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Teşekkürler hocam. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. O

Arkadaşlar İngilizce yaptım saati güncelleme gözüküyor fakat güncelle dediğimde hata ekranı veriyor sizin de başınıza geldi mi böyle bir şey? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. O

bu paylaşımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun. saate gelen güncellemerli yapan var mı acaba ?
  13. O

Rehber Amazfit Watch Bootloader Kilidini Açma

bu paylaşımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
  14. O

Kod için başvuru da bulundum mail bekliyorum hocam
  15. O

bootloader versiyonunu nasıl öğreniyoruz arkadaşlar unlock başvurusunda bulunacam da?
Üst Alt