omrfarukarpa kullanıcısının son içeriği

1. omrfarukarpa

Rom Poco X3 NFC GAPPS'siz ROM

Merhabalar hocam, Cihazı rootlamak da istiyorum bu romlar bana sıkıntı yaşatır mı? Ek olarak eskiden yani 3-4 yıl önce kadar en son rom kurdum rom kurma aracı olarak neyi öneriyorsunuz. Ve son olarak crdroid mi yoksa lineage romlarından en önerdiğiniz rom hangisidir?
  2. omrfarukarpa

Rom Poco X3 NFC GAPPS'siz ROM

Hocam merhaba, bende bi poco x3 nfc var 3 yıldır üzerinde endozya rom var kardeşim kullanıyordu yeni telefon alındı bende ek işler için falan kullanıcam. Arrowos güncelleme almıyor artık telegramda gördüm acaba Baikal OS 13 ve Rising OS 4.2 nasıldır acaba bilginiz var mı
  3. omrfarukarpa

Rom 15.02.2023 Promeo MIUI 13.0.5 Rom

Bende yüklü olan sürüm ile aynı bu farkı nedir?
  4. omrfarukarpa

micro77 Eaa sürümü hangisi rom hız olarak gayet iyi. İlk format data yaparak mı kuracağım verilerim gider mi onları yaparsam uygulamalar vs?
  5. omrfarukarpa

Bende bu rom var forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine beraber kurmuştuk sanırım. Son zamanlarda netflix hd oynatmıyorum en fazla sd, Kamera açılmıyor donuyor kasıyor En son sürüm olarak ss deki sürüm kuluru güncelleme nasıl yapmam gerekiyor
  6. omrfarukarpa

Soru Yurtdışı Mi 11t de L1 sertifika olur mu?

Sorunu çözdünüz mü?
  7. omrfarukarpa

Çözüldü TWRP full her şeyi yedekleme nasıl yapılır?

Anx kamera nedir hocam 😂. Oyun falan oynamıyorum. Rom değiştirme sebebimde anlamadığım bir şekilde google gibi uygulamalar örnek vermek gerekirse haritalar. Şu yakıt tüketimine göre hesaplama şeyi yapmıyor. Ancak en son sürüm. Arkadaşımda yapıyor aynı uygulama sürümüne sahibiz. Çok rom...
  8. omrfarukarpa

Soru TWRP full her şeyi yedekleme nasıl yapılır?

Teşekkür ederim. Peki pixelosa geçmek istiyorum ancak güncel twrp bulamadım forumda ki eski nerden temin edebilirim?
  9. omrfarukarpa

Poco x3 nfc var hocam da pixelos mu kursam evulation (tam bilmiyorum ismimi) o romumu kursam karar veremedim. Pixel romlar nasıldır?
  10. omrfarukarpa

Ben rom yedeğini almak istemiyorum mesela. Sadece kurulu olan roma uygulamalarımı vs yüklemek istiyorum o zaman ne yapmam gerek system kutucuğunu isaretlemesem yetiyor mu?
  11. omrfarukarpa

Rom konuları hakkında bilginiz var mı hocam?
  12. omrfarukarpa

Uygulamaların cache kısmınıda alıyor o zaman. O zaman bi rom bulma zamanı.
  13. omrfarukarpa

Merhaba bu konuyu gördüm ancak burda aynı rom üzerinden yükleme yaparsak alıyor sistemi yedekliyor yani. Rom atarken brick falan olursa diye yani ben öyle anladım. Merhaba, dediğiniz uygulamayı gördüm pre sürümünü almayı düşünüyorum fotoğrafları dosyaları vs de alıyor mu yoksa uygulamaları mı...
  14. omrfarukarpa

Merhaba, Telefonum Poco X3 NFC. Telefonuma rom atacağım ancak rom iyi mi kötü müdür bilemiyorum. Tekrar tekrar uygulamaları kur kaldır bilgileri gir hazır hale getirle uğraşmak istemiyorum. TWRP üzerinden uygulama ve uygulama önbelleklerini yani giriş bilgileridir şudur budur onları yedekleme...
  15. omrfarukarpa

Konu tarafımca hortlatılmıştır. Ben de tam bir cevap bekliyorum, uygulamalarım giriş bilgilerim banka uygulamaları vs. bunların hepsini sil tekrar yükle varsa kendi içinden ayar vs acayip uğraştırıyor. Nasıl uygulamalar, veriler, fotoğraflar vs yedek alınır acaba?
Üst Alt