Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Telefonum Poco X3 NFC. Telefonuma rom atacağım ancak rom iyi mi kötü müdür bilemiyorum. Tekrar tekrar uygulamaları kur kaldır bilgileri gir hazır hale getirle uğraşmak istemiyorum. TWRP üzerinden uygulama ve uygulama önbelleklerini yani giriş bilgileridir şudur budur onları yedekleme...
Merhaba,
Telefonum da 2 aydır falan 12.5.7 miui sürümü güncellemesi geldi sürekli bildirim gelip duruyordu güncelleme geldi diye ancak hiç kurmuyor veya indirmiyordum. Telefonum TWRP ve rootlu idi. Bu gece saat 01:00 suralarında güncelleme indirildi yeniden başlatın dedi. Bende 2 aydır sürekli...
Merhaba,
Cihazımda magisk ve twrp var ancak netflixde SD çözünürlükte izleyebiliyorum.
Play storeden kuramıyorum uygulamayı sertifika hatası vs de almıyorum. Ancak uyumlu değil diyor.
Cihaz sertifikalı yazıyor gördüğünüz gibi. Bende zaten uzun süreli şekilde APK şeklinde devam ediyordum...
Merhaba,
Lucky patcherdan androidi yamalamak istedim ancak tuşlar pasif.
Sonra riru kurayım onunlada oluyormuş dedim.
Ama riru kurulu olmasına rağmen edxposed kurulmuyor?
Lucky patcherda neden butonlar pasif?
Ve
Neden edxposed kuramıyorum?
Merhaba,
Lucky patcherdan androidi yamalamak istedim ancak tuşlar pasif.
Sonra riru kurayım onunlada oluyormuş dedim.
Ama riru kurulu olmasına rağmen edxposed kurulmuyor?
Lucky patcherda neden butonlar pasif?
Ve
Neden edxposed kuramıyorum?
Merhaba,
Twrp kurunca dosyalar şifreli gözüküyordu bende wipe bölümünden format data yaparak komple sıfırlamıştım. Forumda bir konuda görerek.
Tekrardan romu telefonun içine aktarmak isteyince romun atılmadığını gördüm.
Bu şekilde gözüküyor. Advanced Wipe kısmından data yı seçerek change...
Merhaba,
Bundan bir kaç gün önce OneOs romunu kurdum. Save_Mi çok yardımcı oldu teşekkür ederim :$.
Romu kurmadan önce çektiğiniz videoların oynatmama sorunu var diye bir kaç mesaj gördüm. Bunun sebebi rom baya bir sade geliyor, baya mi uygulaması kurulmadan geliyor.
Bunun için OneOs Space...
Merhaba,
Eu beta rom desteği sona mı erdi? Öyle mesajlar gördüm de bir sorayım dedim.
Ek olarak eu beta roma gectigimden beri şarjım acayip hızlı gidiyor.
En son olarak 20.9.4 kurulu. Eu beta romdan çıkmam mı gerek? Başka rom yükle derseniz örnek verir misiniz?