omixx kullanıcısının son içeriği

1. omixx

Yardım Bootloader yüzünden hyperos gelmemesi

Cihazımda fake rom olduğundan fastboot üzerinden resmi rom attım ama bootloader açtığım için dün gelen hyperos bana gelmedi bootloader kapatırsam brick olma ihtimali var Kendim fastboot ile hyperos kursam sorun yaşarmıyım. Cihazım redmi note 12 pro speed. MIUI 14.0.7.0 tmsmixm global
  2. omixx

Yardım Fastboot rom kurma ile ilgili soru

Telefonumda fake ROM kurulduğunu anladım ve Fastboot üzerinden Xiaomi'nin kendi ROM'unu kurmak istiyorum ama aklıma takılan sorular var; 1. Bootloader kilidini açtıktan sonra modem dosyaları silinir mi? 2. Kurulum esnasında bağlantı kesilirse ne gibi sorunlar çıkabilir? 3. Kurulumdan sonra...
  3. omixx

Yardım Android güncellemesi gelmiyor

Redmi note 12 pro speed cihazımda 14.0.7.0(snsmixm) rom kurulu diğer redmi note 12 cihazlarına android 13 gelirken benim cihazıma güncelleme gelmiyor sebebi nedir
  4. omixx

Yardım Redmi note 12 pro speed makro bulanık çekiyor

Telefonumda makro kamera bulanık çekiyor kameram bozukmu cihazı alalı 3 hafta oldu
  5. omixx

Yardım Miui downloader güvenlimi

Telefonumda performans modu açmak istiyorum ama play Store'dan miui downloader indirince virüslü diyor güvenilir mi
  6. omixx

Yardım Güncelleme

Telefonum redmi note 12 pro speed normalde Android 13 olması gerekiyor ama bende Android 12 ve mevcut güncelleme yok sorunun sebebi nedir
Üst Alt