ömi kullanıcısının son içeriği

1. Ö

Yardım Xiaomi Mi Note 10 Makro, 0.8x 0, 6x 2x Kamera Problemi

Hayır Hocam direnç ya da fiziki hiçbir şey yapılmamıştı. o telefonunda ilk sahibiydim, yazılımla kayıt yaptırmıştım.
  2. Ö

Yardım WhatsApp mesajlardaki fotoğraflar indirilmemiş gibi görünüyor

Evet açık Hocam, şimdi tekrardan kontrol ettim. Daha önce açtığım ve indirilmiş bir fotoğraf daha sonra indirilmemiş gibi görünüyor, tuhaf olan bu.
  3. Ö

Yardım Xiaomi Mi Note 10 Makro, 0.8x 0, 6x 2x Kamera Problemi

Ben sorunu çözemedim Hocam, demekki kronikmiş, uğruna yedek parça olarak bir cihaz daha aldım onda da aynısı çıkmıştı.😀 Xiaomi 15 aldım mecburen
  4. Ö

Yardım WhatsApp mesajlardaki fotoğraflar indirilmemiş gibi görünüyor

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 15 kullanıyorum ve tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım. WhatsApp da herhangi biri ile ile yaptığım mesajlşmaya bakıyorum daha önce okuduğum ve baktığım örneğin 1 saat ya da 1 ay önce gönderilen fotoğraflar daha önce indirilmemiş gibi indirme işareti görünüyor...
  5. Ö

Çözüldü Xiaomi 15 Ana Ekran Saat Ekleme

Sayfayı kaydırsamda aşağıda dönen bir simge vardı ve açılmıyordu, şimdi tekrar denedim ve yaptım. Çok teşekkür ederim
  6. Ö

Çözüldü Xiaomi 15 Ana Ekran Saat Ekleme

Merhaba arkadaşlar, ama ekranda ayar yaparken yanlışlıkla hava durumu, saat şeklindeki Widget silindi. Widget lar içinde aradım ama aynısını bir türlü bulamadım. Ana Ekran düzenim Klasik mod, eğer bunu Uygulama Çekmecesi ile seçeneğiyle değiştirirsem istediğim saat geliyor, ama tekrar klasik...
  7. Ö

Yardım Mİ Band2 Ekran Işığı Problemi

Merhaba Arkadaşlar, 2 yıla yakın süre önce yerel bir satıcıdan Band2 aldım. Şarjı halen mükemmel, yaklaşık 35 gün civarında gidiyor fakat ekran ışığı gidere zayıfladı, artık karanlıkta bile görünmez seviyede neredeyse. Satıcı ürün ekranının ömürlü olduğunu ve bir süre sonra zayıflayarak...
  8. Ö

Yardım WhatsApp yedeği yükleyememe sorunu

Merhaba Arkadaşlar, A2Lite kullanıyorum, bazı sorunlardan ötürü geçen hafta yedeklerimi alıp yeni rom yükledim, tüm uygulamaları yeniden kurdum, buraya kadar sorun yok. Play Store dan WhatsApp kurdum, yedeği içe aktarmak istedim onayladım, wifi üzerinden yedeği almaya başladı uzun süre sonra...
  9. Ö

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

İlk fırsatta yapacağım, ikinize de çok teşekkür ederim arkadaşlar
  10. Ö

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Haklısınız, çünkü halen hata veriyor. Boot loader açık bende. En son stock rom pie sürüm linki var mı?
  11. Ö

Güncelleme yaptım temmuz a geldim, tekrar deniyorum güncelleme geçici olarak kullanılamıyor uyarısı alıyorum
  12. Ö

Şarj olurken dokunmatiğin saçmalaması çözüldü mü yani? O zaman Harika. Ben 8.1 de 1 Kasım 2018 dayım. Güncellemeleri açarak aşama aşama sorunsuz olarak ekim 2018 e gelebilir miyim acaba?
Üst Alt