Omeygat kullanıcısının son içeriği

1. O

Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5G 60 fps te OIS çalışmıyor

Selamlar. Note 12 pro 5g cihazım var ve 1080p 60 fps te ois çalışmıyor. 4k modunda iken çalışıyor. Hepsinde aynı problem var galiba. Gcam dışında önerebileceğiniz bir kamera uygulaması var mı? Ve ya bu sorunun bir çözümü? Gcam kullandım fakat onda da 60 fps seçeneği etkin olmasına rağmen 30 fps...
  2. O

Çözüldü HyperOS globalden taiwana geçiş yapma

arkadaşlar selam. redmi note 12 pro 5g cihazım var global sürümde (V1.0.1.0.UMOMIXM). bootloader kilidi açık cihazın. google uygulamalarının olmaması nedeniyle taiwan sürümüne geçmek istiyorum. nasıl geçiş yaparım, twrp üzerinden mi XiaomiToolV2 üzerinden mi, önerebileceğiniz bir twrp sürümü var...
  3. O

Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5g HyperOS aldı mı?

Arkadaşlar selam. İnternette gezinirken belirttiğim cihaza HyperOS geldiğini gördüm. Bu bilgi doğru mudur? Eğer doğruysa benim cihazıma neden gelmedi? Cihazı ilk aldığımda fake rom yüklü idi (SMOMIXN). Fakat sonradan kendim cihazın kilidini açarak fastboot global rom yükledim. Cevaplarınız için...
  4. O

Yardım Note 12 Pro 5g Kendi kendine ses ayarları ile oynuyor

Arkadaşlar selam. Resmi note 12 Pro 5g cihaza sahibim. Telefon kendi kendine (ayarlar > ses & titreşim > ek ayarlar) bölümündeki seçenekleri kapatiyor. Ekran görüntüsündeki kapalı olan seçenekleri kendi kapanıyor yani. Bir de dokunsal geri bildirim seçenegi var ses & titreşim kısmında. O seçenek...
  5. O

Çözüldü redmi note 12 pro 5g telefon brick oldu

arkadaşlar selam. redmi note 12 pro 5g cihazım var (ruby). telefona LineageOS 20.0 UNOFFICIAL sürümünü sorunsuz şekilde yükledim. fakat sonra hoşuma gitmedi. Xiaomi Firmware sitesinden fastboot global sürümünü indirip c sürücüsüne koydum. miflash tool da açtıktan sonra gerekli düzenlemeleri...
Üst Alt