Omeryelken kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım redmi note8pro usb bağlayınca açılıyo maui metaya bağlayamıyorum

selamun aleyküm arkadaşlar telefonu kapatıyorum redmi note8pro usb bağlayınca kendiliğinden açılıyo maui metaya bağlayamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  2. O

Yardım mi flash ile rom yüklerken hata alıyorum

arkadaşlar cihaza rom yüklerken 4500 sn bekledi sonu gelmeyince bağlantıyı kestim şimdide bu hatayı veriyor naıl rom yükleyeem buna cihazda açılmıyo.
  3. O

Yardım redmi note 7 root yapınca telefon açılmıyor

arkadaşlar cihaza fastboot rom kurdum twrp kurulumunu yapıp magisk flaşlıyorum ekran böyle kalıyo şifre istiyo açılmıyo.root yapmazsam sorun yok açılıp çalışıyo twrp den wipe yapıyorum düzeliyo tekrar magisk flaşlıyorum açılmıyo nedendir acep.
  4. O

Yardım geliştirici seçenekleri hatası

(geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil) arkadaşlar miu sürümüne 7 kez tıklıyorum falak geliştirici seçeneklerine geldiğimde bu uyarıyı alıyorum redmi note 7 cihazım.nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edermisiniz
  5. O

Yardım gmail hesabımı unuttum

arkadaşlar cihazı twrp den sıfırladım fakat gmail hesabımı kabul etmiyo bunu kırmanın bi yolu varmı bi kaç yöntem buldum wifi ile alakalı fakat wifide aktif olmuyo
  6. O

Yardım bu rom nedir

arkadaşlar bu rom neyin nesidir costum rom dedikleri bumu. bunu global orjinal romuna çevirip root yapmak istiyorum sorun yaşarmıyım .
  7. O

Yardım magisk manager root kaldıramıyorum

selamun aleykum arkadaslar cihazı roottan kurtaramadım bi türlü twrp den unroot flaslıyorum hata veriyor.rom yüklerim twrp den tekrardan yine kalkmadı bi yardımcı olurmusunuz.
  8. O

Yardım Adb interface mi9t pro driver yükleme sorunu

Mi9t pro telefonumu PC ya bağlamak için qualqom driver lerini yüklüyorum USB hata ayıklama modu açıyorum bağlantı saglanamiyor.aygit yöneticisini açtığımda adb interface ünlem işareti gösteriyor indirmedigim kurmadigim driver kalmadı bı turlu olmadı bı fikri olan varmi arkadaşlar yardımcı...
  9. O

Yardım Mi9t pro şebeke sorunu

Selamun aleyküm arkadaşlar mi9t pro cihaza imei attık fakat ne 4,5 g saglıklı çalışıyor nede şebeke. Bir süre sonra şebeke var gözüküyor fakat ulaşılamıyor diyor. İlk etapta qcn dosyası yedeği alınmadı sonradan başkası aracılığıyla temin edilen bi qcn atıldı aceba ondanmı. Nasıl çözerim bu işi...
  10. O

Yardım Mi9tpro miui11 güncelleme gelmedi

Selamün aleyküm arkadaşlar aynı telefonu kullanan arkadaşlara güncelleme geldi fakat bana gelmedi beklemeli miyim yoksa bı sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt