Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil) arkadaşlar miu sürümüne 7 kez tıklıyorum falak geliştirici seçeneklerine geldiğimde bu uyarıyı alıyorum redmi note 7 cihazım.nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edermisiniz
arkadaşlar cihazı twrp den sıfırladım fakat gmail hesabımı kabul etmiyo bunu kırmanın bi yolu varmı bi kaç yöntem buldum wifi ile alakalı fakat wifide aktif olmuyo
selamun aleykum arkadaslar cihazı roottan kurtaramadım bi türlü twrp den unroot flaslıyorum hata veriyor.rom yüklerim twrp den tekrardan yine kalkmadı bi yardımcı olurmusunuz.
Mi9t pro telefonumu PC ya bağlamak için qualqom driver lerini yüklüyorum USB hata ayıklama modu açıyorum bağlantı saglanamiyor.aygit yöneticisini açtığımda adb interface ünlem işareti gösteriyor indirmedigim kurmadigim driver kalmadı bı turlu olmadı bı fikri olan varmi arkadaşlar yardımcı...
Selamun aleyküm arkadaşlar mi9t pro cihaza imei attık fakat ne 4,5 g saglıklı çalışıyor nede şebeke. Bir süre sonra şebeke var gözüküyor fakat ulaşılamıyor diyor. İlk etapta qcn dosyası yedeği alınmadı sonradan başkası aracılığıyla temin edilen bi qcn atıldı aceba ondanmı. Nasıl çözerim bu işi...
Selamün aleyküm arkadaşlar aynı telefonu kullanan arkadaşlara güncelleme geldi fakat bana gelmedi beklemeli miyim yoksa bı sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim