omertrans505 kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru MIUI ve HyperOS bekleme süresi farkı mı var

Yeni aldığım MIUI 13 13.0.2.0 sürümü yüklü tablet adı Mi Pad 5. Özel yazılıma ihtiyacım olduğu için bootloader açmayı çalışırken bana 7 gün süresi verdi. Cihazımda HyperOS yazılım güncelleme geldi. HyperOS kilidi açma kılavuzundaki kilidi açması için tek şart 30 gün hesabı yazıyor. Bende 44 gün...
  2. O

Yardım SOS Acil aramadan sonra bootloop düştü.

IMEI atılmış bir mi 10 cihazı kullanıyorum. 1 yıldır hiç zaman IMEI uçmadı. Yatak yatarken kendi kapanma güç tuşuna bastım yani yanlışlıkla, Telefonumdaki SOS Acil ekranı gelince 5 saniye sürdükten sonra aramayı başladı. Hemen iptal basınca ani telefon kapandı. Tekrar açtım. sürekli Mi logo açıp...
  3. O

Yardım Android 12 için TWRP data yedekleme

Selam arkadaşlar Ayarlar, Bank uygulamalar, Kayıtlı uygulamalar, Kaydedilmiş ilerlemeler vb... içeren önemli Data (/Data) yaklaşık 15 GB'lik yedek yaptım. Bir süreden sonra daha önce yedeklediğim 15 GB'lik geri yüklemeyi denedim. Başarıyla yükledi diyor Normal işletim sistemi başlattı. Sıfır...
  4. O

Yardım IMEI Repair için qualcomm driver yok

IMEI Repair yapmayı çalışıyorum. "setprop sys.usb.config diag,diag_mdm,adb" komut kullanılarak port açtı. fotoğraftaki bir şey oldu. onu nasıl düzeltilebilirim?
  5. O

Yardım IMEI atmış cihazı IMEI sorunu

Dün perşembe günü ikinci el IMEI atmış bir mi 10 cihazı satın aldım. Global'dan Xiaomi.eu güncelleme yaptım. IMEI gitmedi. Gezerken mobil veri açmak istedim. Açınca açmadan sürekli şebeke kopuyor. Devam eden sorunu üstelik telefon boştayken kendi pil yiyor. IMEI repiar hata mı kaynaklıyor? Yoksa...
  6. O

Yardım Mi 10 brick

Mi 10 IMEI attıktan sonra Xiaomi.eu MIUI 13 stabil dosyası fastboot kurmak istiyor. MIUI 13 kurmayı çalışırken sırasında "failed" yazısı çıktı galiba USB kablosu dokundum. Fastboot takılı kaldı. Cihazım kapatıp tekrar açmıyor. Hiç tepki vermiyor siyah kalıyor. Brick olmuş. o sorunu IMEI...
  7. O

Soru IMEI kayıt işlemi ilgili

Yurtdışı getirilen cihazı sahibinden'de satış çıkarılıyor. RSA korumalı cihazları için IMEI atmak imkansız olduğu biliyorum. Onu satın alırsam IMEI yapmak mümkün olacağı düşünüyorum. Forumda araştırdım şu linki buldum...
  8. O

Yardım Ghost Touch sorunu

3 yıldır hiç zaman tamir etmemiş Mi 8 Lite (Platina) cihazım sabah uyandıktan sonra telefon baktım. Ekran siyah çıktı. Uyanmıyor zil gibi kilidi şifre yanlış sesi var. Yeniden başlatmayı çalıştım. Mi logo geldi kısa sürede ekran kapandı hala ROM çalışıyor. TWRP geçtim. Ekran kendine kendi...
  9. O

MIUI 13 Xiaomi.eu MIUI 13 Port Mi 8 Lite

Healer'dan izin alıp ROM'u paylaştım. MIUI 13 Özellikleri Mi note 10'dan portlanmış Mi 8 Lite ROM Android 11 MIUI 13 22.1.5 Güncel güvenlik yaması 1 Aralık 2021'tir. Bu ROM'da GSI değildir. OEM Portlanmıştır. Healer's Özellikleri Always On Display(AOD) MIUI 13 Widgets Store Modlanmış MIUI...
  10. O

Yardım Fastboot bozulmuş

Dükkandan 30 TL'lik şarj adaptörü ve USB type-c satın almıştım. USB takıp Telefonumda Fastboot üzerinden ROM atmak istedim. Fastboot devices yazınca gelen cihazı yok çünkü Android driver yüklü olmadığı anladım. USB takılı bilgisayarda Android driver kurarken telefonumu fastboot düştü. Press any...
  11. O

Yardım yanlışlıkla press any key to shut down hatası

usb 3.0 takıp android device güncelleştirme yaptım press any key to shut down düştü yanlışlıkla usb 3.0 taktım eyvah. nasıl çözebilirim? twrp yüklü
  12. O

Yardım Orijinal batarya lazım

2021 güncel orijinal batarya satan varsa linki atabilir misin n11 hepsiburada vb.. sitelerde cok bataryalar var batarya secme kararsızım patlama riski diye korkuyorum
  13. O

Diğer Mi 10/Pro parmak izi sorunu yaşayanlar için

Arkadaşlar dediğimi gibi IMEI kayıtlı süresi dolduğu olduğu dolayı IMEI atma (repair)'den sonra parmak izi sorunu yaşamayı başladı. İlk bootloader kilidi açıldığı zamanda TWRP üzerinden yedeklenmiş EFS (IMEI içeren partition) dosyası yükleyince parmak izi sorunu çözebilir diye duydum. ENG ROM...
  14. O

Soru Mi 8 lite custom battery

Herkese selam arkadaşlar iyi geceler. 4000, 5000, vb.. mah gibi custom battery satan site varmı? Bulunamadım. Custom batarya satın almalı mıyım? Herhangi sorunu varsa yorumlari bekliyorum
  15. O

Soru MIUI 12.5 (EU) ile IMEI, TWRP ilgili

Herkese selam arkadaşlar elimde IMEI repair edilmiş bir mi 10 cihazım kullanıyorum. MIUI 12 ilk Android 11 stabil sürüm yüklü vardı. TWRP üzerinde Xiaomi.eu MIUI 12 Android 11 güncellemeden sonra açılmayan cihazım Android 11 uyumlu bir TWRP flashlayarak sorunu çözülmüş. Ancak TWRP data şifre...
Üst Alt