omert2005 kullanıcısının son içeriği

1. O

Rom Amazfit Pace 2.8.1.0

Hem saati sıfırlayıp hemde programı silip yeniden kurunca bütün problemleri çözüldü. Şuanda bir problem yok.
  2. O

Rom Amazfit Pace 2.8.1.0

Adım sayarı telefon ile senkronize olmuyor. Yürüyüş aktivitesini telefona aktaramıyor.
  3. O

Yardım Zenfone 3 çağrı cevaplama sorunu.

O konuda sıkıntı yok. Telefona gelen bütün mesajları alıyorum. Arayanı da sorunsuz gösteriyor.
  4. O

Bendeki 2.8.0.5 versiyon rom. Acaba zenfone 3 e uyumlu değil mi.
  5. O

Yardım Amazfit pace yardım

Faturada global versiyon yazıyor. Belirtilmemiş. 1535383507 Faturada global versiyon yazıyor. Belirtilmemiş.
  6. O

Mrb. Arama geldiğinde saat ekranından meşgule yada sessize alma işlemi yapamıyorum.
  7. O

Mrb ürün hepsiburadadan alındı garantisi var. Arama geldiğinde saatten meşgule alma yada sessize alma işlemi yapamıyorum. Sıfırdan kurdum ama olmuyor.
  8. O

Zenfone 3 telefonuma bağlı amazfit pace saatimden gelen çağrıları sonlandırma yada sessize alma işlemini yapamıyorum. Ne kadar uğraştıysamda olmuyor.
  9. O

Yükledim ayarladım program çalıştı. Ama yine aynı şekilde cevaplayamıyorum. İşe yaramadı.
  10. O

Deneyeceğim. Teşekürler.
  11. O

Mrb. Zenfone 3 telefonuma bağlı amazfit pace saatim çağrı gelince gösteriyor fakat ne çağrığı kapatabiliyor nede telefonu sessize alabiliyor. Ne yaptımsa olmadı. Fikri yada bilgisi olan var mı bu konuda.
Üst Alt