omerSen kullanıcısının son içeriği

1. O

Rehber Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi.

Teşekkür ederim
  2. O

O zaman bunu yapmamızdaki mantık nedir?
  3. O

Ben arkadaşın dediklerini yaptım vowifi aktif oldu çalışıyor gözüküyor ama konuşma yapınca operatör dakikalarından gidiyor
  4. O

MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Bu bahsettiğiniz sorunlar bende neden yok acaba? 5 plus ardından note 6 pro şimdi 9t kullanıyorum telefon akıp gidiyor şarjı bitecek diye hiç bir yerden kısmıyorum açmadığı oyun program yok paralı birşey satmıyor cebimde şarj aleti gezmiyorum tasarım hoş kamerası güzel çekiyor daha ne yapsın...
  5. O

Çözüldü Wifi açılmıyor.

Banada aynısı olmuştu hard reset attım düzeldi dahada ellemedim sonra
  6. O

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Evet açık daha önce aynı programla note 6 pro telefonuma eu beta yüklemiştim ama 9t olmuyor malesef
  7. O

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Mi 9t denedim defalarca yükleme yapmıyor uygun rom bulamıyor kendim indirdim romu görmüyor
  8. O

Rom xiaomi.eu Mi 9T ve K20 MIUI 11 Stable (11.0.3.0 PFJCNXM)

hocam mi flash tool ile global kararlıdan eu stabile geçiş yapabilirmiyim
  9. O

Soru Mi 9T Arama ve İnternet

Volteyi aktif etmeniz gerekiyor
  10. O

Çözüldü Redmi K20 ve Mİ 9T modelleri nasıl anlaşılır?

*#*#86583#*#* kodunu girip disabled yazısını gördünüz mü
  11. O

Çözüldü Redmi K20 ve Mİ 9T modelleri nasıl anlaşılır?

Hattınız Turkcell ise benimde volte açılmadı başka volte destekli cihaza hattımı takıp aktif ettikten sonra mi 9t telefonumda aktif oldu birde öyle deniyebilirsiniz ayrıca forumda bununla ilgili bir çok konu var ve ayrıca:) volte şarj sömürmekten başka bir işe yaramıyor
  12. O

Yardım İptv

İptv core uygulaması işinize yarayabilir
  13. O

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Note 6 pro için eu beta gelmiyecek mi acaba?
Üst Alt