omerSen kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Xiaomi 15 Ultra ROM önerisi

Hocam çin romda Türkçe dil desteği var mı
  2. O

Yardım POCO F6 PRO (vermeer) Hyperos 2.0 Güncelleme sorunu (nv data is corrupted)

Bizim cihazlar global olduğu için sıkıntı olmuyor hocam doğru adımları izleyince en geç bir hafta içinde açılıyor
  3. O

Yardım POCO F6 PRO (vermeer) Hyperos 2.0 Güncelleme sorunu (nv data is corrupted)

Server kaydı var hocam ama biraz tuzlu 130 dolar civarı. Siz kilidini açın yol yakınken sonra masraflar çoğalabilir
  4. O

Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

Ben şuan eu son sürümü kullanıyorum telefon akıyor hata görmedim sadece pili su gibi içiyor ısınma globale göre daha çok bu arada direnç kayıtta çıkmış telefona
  5. O

Yardım Mi 13 Ultra fake ROM sorun olur mu?

Hangi romu kullanıyorsunuz hocam?
  6. O

Yardım Xiaomi 13 Ultra Rom Hakk.

Hocam ben eu roma TWRP üzerinden değil hibrit olduğu için direk pc den yükleyeceğim ama qcn yedeği almak için TWRP kurmak istiyorum
  7. O

Yardım Xiaomi 13 Ultra Rom Hakk.

Hyperos için uygun TWRP varmıdır acaba?
  8. O

Yardım Bootloader kilidi açarken bu hata nedir?

Bana da aynısını söyledi bende cevabı merak ediyorum
  9. O

Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

Herkese selamlar bu elektronik gerçekten şans işi herhalde f2 pro kullandım çok şikayet eden vardı 4 sene sıkıntısız kullandım çok şikayet eden vardı o cihazdan da 2 aydır f6 pro kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım hata da görmedim diyebilirim...
  10. O

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hata tam olarak nedir ekran görüntüsü atabilir misiniz??
  11. O

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Youtubede ayrıntılı videoları var hocam izleyerek kolayca yapabilirsiniz
  12. O

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

Recovery(kurtarma) yazıyor bunu TWRP ile yükliyebiliriz demek mi oluyor acaba?
  13. O

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

https://s6.dosya.tc/server8/v8xwyw/6.2_12-RedmiK30Pro-RedmiPOCOF2Pro_v3.7_A12-lmi-skkk.rar.html
  14. O

MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Hocam bende f2 pro kullanıyorum bu roomu yüklemek için hangi TWRP kullanmalıyız link varsa paylaşır mısınız
  15. O

Soru Hangi rom?

Tavsiye ettiğiniz romu hangi TWRP ile yüklemeliyiz hocam cihaza uygun güncel TWRP linki paylaşabilir misiniz?
Üst Alt