Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadım ben cihazı bı teknik servise vermiştim sensör değişimi yapıp yazılım flan attık olmadı demişlerdi sizin söylediğiniz yöntemi yapmamış olma ihtimali varmıdır.
Arkadaşlar cihazımın wifi simkart ve Bluetooth sensörleri sebepsiz yere çalışmıyor. Bunun üzerine bende Type-C to ethernet adaptörü aldım birçok cihaz bu şekilde internete bağlanıyor. Fakat elimde olan Xiaomi mi a2 ve Pocophone f1 cihazlarımda ürün çalışmadı. General Mobile gm5 plus da internete...
Merhabalar 128/6 pasaport kayıtlı cihazım normal olarak herşeyi çalışmakta değişik sebeplerden wifi, simkart ve Bluetooth görmüyor tamir ettirdim sensör değiştiler fakat sorun yine devam etti. Herhangi şase wolfaj parça sorunu yok sebepsiz yere bu sorunu oluşturdu servisteki arkadaş anakart...
POCOPHONE F1 cihazım wifi ve simkart, Bluetooth görmüyor du. Özel Xiaomi servisine götürdüm sensör sıkıntısı var dediler. Değişim yaptılar eve geldim cihazı sarza taktım açtım 5 dk geçmeden aynı sorunu verdi. Tekrar verdim kontrol ettiler şase vs herhangi bir sorun yok. Yazılımsal sorun yok...
Sizin söylemeniz şüphe uyandırmıştı baktım cihazda bootloader kilidi açık değil süreç iyice uzuyor benim için anladığım kadarıyla. İlginizi için teşekkür ederim
Merhaba açıkçası konuya baya yabancıyım daha önce rom vs hiç denemedim söylediğiniz programların çoğunuda bilmiyorum. Ama yapabilecek kapasitede görüyorum kendimi daha önce cihazın geliştircisini açmıştım. Bahsettiğiniz bootloader kilidi o olması lazım anladığım kadarıyla. ürünü Türkiyeden...
Merhabalar arkadaşlar Yurtdışı şahsıma Pasaport kayıtlı cihazım POCOPHONE F1 herhangi Wifi-sim kart görmüyor algılamıyor. Cihazın herhangi şebeke antenlerinde bı problem olmadığını bı teknik servisten öğrendim. Yazılımla düzelecek birşey olduğunu söyledi.
Şimdi cihaz gece kendi kendine wifi ve...
Merhabalar.
Dün gece telefonumu her zamanki gibi sarza takıp yattım sabah kalktığımda telefonda hafif sanırsam 36 37 derece sıcaklık vardı. Elime aldım Sim kart ibaresinde x işareti yer alıyordu. Bende ekranı açtım wifi açayım dedim fakat Wifi bağlanmıyor ve herhangi wifi noktasınıda...