Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba.
Xiaomi Mi 9T (Android 9, Miui 11) ve Mi Band 4 kullanıyorum. Daha önce Mi Band'i iphone 6s cihazla kullanmıştım.
Öncelikle şunu söyleyeyim, Mi band kesinlikle İphone ile daha uyumlu. Nasıl bir cihaz ürettiler ise kendi telefonları ile uyumsuz çalışıyor.
Sorunum şu...
Res yukleyip ekran dilini ingilizce secerseniz yazi tipi bold kaliyor.
Eger ekran dilini Tr secerseniz yazi tipi kuculuyor. Okunmasi kismen zorlasiyor.
Her iki durumda da Türkçe karakterler var. Tek sorun bold olup olmamasi. Bu konuda da tercih sizin.
Acikcasi beni rahatsiz etti...
Evet sorun da bu zaten. Dil dosyasini yukleyip polish yani Türkçe secerseniz yazi karakterleri Türkçe oluyor ama boyut olarak kuculuyor, okunmuyor.
Sadece font yuklemek ya da dil yuklense bile ingilizce secmek gerekiyor.
Genel mi bilemem ama benim cihazimda boyle oldu.
Tapatalk kullanarak...
Ana dosya ve font dosyasini yukledigimde yazi karakterleri degisti. Evet turkce oldu ama bildirimler okunmayacak bir hal aldi. Sanki daha once bold olan karakterler normale dondu cok kuculdu.
Ardindan fabrika ayarlarina donup sadece ana dosyayi yukledim. Sonuc yine ayni oldu.
Daha sonra dili...