omerosmxn kullanıcısının son içeriği

1. omerosmxn

Yardım Nfc

Elimde iki adet redmi note 12S var ikiside yurt dışı Bunlardan birinde ayarlarda nfc var diğerinde nfc yok nasıl aktif edebilirim ayarlarda gözükmüyor arama yerindede gözükmüyor Cihazın birisi miui 14.0.4 digeri 14.0.2 14.0.2 de nfc var 14.0.4 de yok
  2. omerosmxn

Yardım Volte

Öncelikle selamın aleyküm cihazim mi 11t cihazimda volte mevcut idi ama root attiktan sonra gozukmemeye başladı ayarlardanda baktim oradada mevcut değil sizce rootu kaldirmadan cozmemin yolu var mi yardimci olursaniz sevinirim
  3. omerosmxn

Soru Özelleştirme

Selamın aleyküm öncelikle cihazim mi 11t cihazımın bildirim çubuğunu uygulama simgelerini ozellestirmek istiyorum A13 miui14.0.4 sürümü kullanıyorum bir kac uygulama denedim ama birşey değişmedi yardımcı olur musunuz acaba ?
  4. omerosmxn

Yardım Cihazım rootlu idi bir modül ile blok ettiğimi düşünüyorum

Cihazıma root attim modül ekledim ve yeniden başlattım ama geri açılmadı açılma ekranı geldi, mi ekraninda kalip ekran kapaniyordu bende hardreset attım cihazim yurt dışı olduğu halde imei gitmedi ve belirli uygulamalara girdiğim zaman kendi kendine bu şekilde hata aliyorum magiskten kaldirmayi...
Üst Alt