Omerlittle kullanıcısının son içeriği

1. Omerlittle

Redmi 3 Pro Artılar Eksiler

Arkadaşlar cihazı aldığımın üzerinden epey zaman geçti ve şu dakikaya kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Kılıf ve jelatini de tedarik edip Voltran'ı oluşturdum. Performansı ve pil ömrü gayet iyi. Tavsiye ederim :D
  2. Omerlittle

Satış Redmi 3, Redmi Note 3, Mi 5 İçin Kılıf+Kırılmaz Cam

2 kırılmaz cam, 1 kılıf aldım, o kadar sağlam paketlenmişti ki açmakta biraz zorlandım :D Ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Para alışverişinde de bir sorun yaşamadık. Güvenilir satıcı, tavsiye ederim :D
  3. Omerlittle

Redmi 3 Root Yapma Bootloader Açma PC Olmadan %100

RedMi 3 Pro için de olur mu?
  4. Omerlittle

Mühendislik öğrencisi için laptop

Arkadaşlar inşaat mühendisliğine kayıt oldum. Autocad programı dersi varmış, laptop bulundurmak zorunluymuş. 3000₺ yi geçmeyecek sağlam bir laptop önerebilir misiniz?
  5. Omerlittle

Yardım Miui 8 Sessize Alma Sorunsalı

Hocam bana özel mesajdan tam olarak anlatın bu işi nasıl anlatacağımızı, ben de çıkarayım ingilizceyi vurayım kırbacı :D
  6. Omerlittle

Yardım Redmi 3 Pro Bootloader kilidi açma ve root

Bir bilenin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar... Bootloader kilidini açmak ve root yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  7. Omerlittle

Yardım Miui 8 Sessize Alma Sorunsalı

Hocam ingilizce burada, napıyoruz? :D
  8. Omerlittle

Miui 8 uygulama kilitlemeyi bulamadım

Teşekkürler hocam...
  9. Omerlittle

Miui 8 uygulama kilitlemeyi bulamadım

Miui v8 Global kullanıyorum, uygulama kilitlemeyi bulamadım... Devrem ByKatre'yi aradım sağolsun o da telefonu açmadı :D Yardımcı olur musunuz? Not : konu yeri yanlış olabilir cahilliğime verin :)
  10. Omerlittle

Yardım GM Discovery Recoveryde Kalma Sorunu

Birkaç ay Miui 7 ROM'lu Discovery kullandım. Aynı sorunu yaşadığımda ROM'u baştan kurdum, derdime derman oldu, şimdi olay şu, General Mobile Discovery Miui ROM ile kullanırken USB hata ayıklama sürekli açık olmalı. Eğer telefondan "Araçlar" a girip kontrol et dediysen USB hata ayıklamayı kapatır...
  11. Omerlittle

Alış Redmi 3 Pro için kılıf ve tempered glass arıyorum

Çin'den sipariş etmek istemiyorum süre sıkıntısı olduğu için, elinde olan varsa bilgilendirebilir mi ? Şeffaf plastik bildiğiniz şu yumuşak kılıflardan arıyorum arkadaşlar elinde olan varsa mesaj sembolünü bi aydınlatsın lütfen...
  12. Omerlittle

Miui Severler Merhaba!

Merhaba arkadaşlar, hesabımı açalı epey oldu ancak aktif kullanmıyordum, burdan hepinize bi selam verip Miui 7 ROM'lu GM Discovery'den Redmi 3 Pro'ya geçişim şerefine hesabı aktif kullanmaya başlıyorum drunk~~
  13. Omerlittle

Redmi 3 Pro Artılar Eksiler

İyi günler iyi forumlar arkadaşlar Redmi 3 Pro aldım, birkaç saat içinde elimde olacak acaba artıları eksileri nedir kullanan varsa bahsedebilir mi?
Üst Alt