Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazı aldığımın üzerinden epey zaman geçti ve şu dakikaya kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Kılıf ve jelatini de tedarik edip Voltran'ı oluşturdum. Performansı ve pil ömrü gayet iyi. Tavsiye ederim :D
2 kırılmaz cam, 1 kılıf aldım, o kadar sağlam paketlenmişti ki açmakta biraz zorlandım :D
Ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Para alışverişinde de bir sorun yaşamadık. Güvenilir satıcı, tavsiye ederim :D
Arkadaşlar inşaat mühendisliğine kayıt oldum. Autocad programı dersi varmış, laptop bulundurmak zorunluymuş. 3000₺ yi geçmeyecek sağlam bir laptop önerebilir misiniz?
Miui v8 Global kullanıyorum, uygulama kilitlemeyi bulamadım... Devrem ByKatre'yi aradım sağolsun o da telefonu açmadı :D Yardımcı olur musunuz?
Not : konu yeri yanlış olabilir cahilliğime verin :)
Birkaç ay Miui 7 ROM'lu Discovery kullandım. Aynı sorunu yaşadığımda ROM'u baştan kurdum, derdime derman oldu, şimdi olay şu, General Mobile Discovery Miui ROM ile kullanırken USB hata ayıklama sürekli açık olmalı. Eğer telefondan "Araçlar" a girip kontrol et dediysen USB hata ayıklamayı kapatır...
Çin'den sipariş etmek istemiyorum süre sıkıntısı olduğu için, elinde olan varsa bilgilendirebilir mi ?
Şeffaf plastik bildiğiniz şu yumuşak kılıflardan arıyorum arkadaşlar elinde olan varsa mesaj sembolünü bi aydınlatsın lütfen...