omergulen kullanıcısının son içeriği

1. omergulen

Çözüldü HepsiBurada İmei Kaydı

Şimdi tekrar kontrol ettim 2si de kayıtlı gözüküyor, ya ben ticket açtım diye şu an yaptılar ya da ben yanlış bakmışım. 1564407064 Bu Xiaomi ile ilgili bir problem değil bence hocam, zaten alırken sen kendin kontrol edersin bakarsın fatura var mı yok mu vs diye. Onlar koymalı mı evet, ama...
  2. omergulen

Tamamdır, şimdi ticket açtım dönerler umarım.
  3. omergulen

Bu faturadan bahsediliyor sanırım: Screenshot
  4. omergulen

Hocam ben de HepsiBurada'dan Redmi Note 7 aldım, sorgulattığımda 1. IMEI numarası kayıtlı çıkıyor cihaz kodu ile birlikte vs, 64GB lığı çıkıyor kodu aratınca ama çok sıkıntı olmaz sanırım. Asıl sormak istediğim şey 2. IMEI numarasını arattığımda KAYITLI DEĞİL yazıyor bir problem çıkar mı...
  5. omergulen

Yardım Türk Telekom Şebeke Problemi 31.05.2019

31 mayıs türktelekom servis yok sorunu Ekşiye de düşmüş gündem olmuş
  6. omergulen

Yardım Türk Telekom Şebeke Problemi 31.05.2019

Ben de bugün başladı bu problem, data hattımı kullanmaya çalışıtğımda şebeke gidiyor. İlk hatta problem yok. Internete giremiyorum data hattından, ne anlamı kaldı?
  7. omergulen

Yardım Xiaomi Mi5 Türk Telekom Data Hattı Şebeke Problemi

Bugün karşılaştığım bir problem bu; Uzun zamandır kullanıyorum bu telefonu 1.5 sene kadar oldu, 2. hattı takalı da 2-3 ay oldu ilk defa bugün böyle şey yaşadım. Telefonu kapatıp açtığımda, uçak moduna alıp kapattığımda ya da uzun süre (20dk+) kullanmadığımda şebeke geliyor. Fakat kullanmaya...
Üst Alt