omergfx28 kullanıcısının son içeriği

1. omergfx28

Yardım mi 8 pro wideline l1 sertifika

çok fazla konu okudum bazıları guvenlık ayarlarından sertıfıka yukleyerek yapmış fakat bendede olduğu gibi çoğu kişide bu sertifika yok. öncesinde cihazımda ne root ne twrp vardı sadece bootloader kilidi açıktı. bootloader kilidi açık imei için onu kapatamam öneri sunucaksanız. neyse sonra...
  2. omergfx28

Yardım Mi 8 Pro Widevine L1 sertifikası gözukmuyor.

Telefonumda L1 sertifikası gözukmuyor en son surum olan 12.5.1 kurulu fakat hala l1 sertifikası gözukmuyor yardımcı olur musunuz ?
  3. omergfx28

Yardım Twrp yedek alma

twrp yedeği almam gerekiyor fakat bunların hangisini seçmeliyim system,data,boot seçilir diye biliyorum fakat diğer birkaç tane daha seçenek var. fakat ekstra şöyle bir sorunum var system'i yedek almalı mıyım almamalı mıyım ? çünkü system hatası mevcut, telefon başlatılıyor da kalıyor. ikinci...
  4. omergfx28

Yardım Telefon başlatılıyor da kalıyor

resimde de gözüktüğü gibi sorun bu telefon başlatılıyor da kalıyor yukarı kaydırıp ayarlara girebiliyorum ama maksimum bu kadar dahası yok. twrp yükledikten sonra bu sorunu yaşadım, twrpyi yükleyip içerisinden desen kilidini sildim(twrpyi de zaten şifremi unuttuğum için yüklemiştim), sonrasında...
  5. omergfx28

Yardım Mi A3 twrp hatası

Minimal ADB and Fastboot programını açtım, cihazımın görünür olduğunu kontrol ettim, sonra ''fastboot flash recovery twrp.img'' komutunu yazdım, fakat karşıma böyle bir hata çıktı bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler. https://hizliresim.com/M3dbrr
Üst Alt