omerfrkdr kullanıcısının son içeriği

1. omerfrkdr

Çözüldü Mİ 9t ekran oc sonrası parmak izi okumama sorunu hz düşürmeden düzeltme

Evet belirtmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın bende yeni öğrendim yeniden başlatınca gidiyor tekrar kalibrasyon istiyor ama yeniden başlatmadığınız sürece sorunsuz çalışmakta Hemen düzenliyorum 1617402307 Tamamdır teşekkür ederim :) 1617402494 ekstradan eklemek istedim fod ekranında okumuyor...
  2. omerfrkdr

Nasıl açacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
  3. omerfrkdr

Arkadaşlar selam öncelikle. Bildiğiniz üzere mi 9t cihazların birçoğunda herhangi bir ekran oc sonrasında parmak izi çalışmıyor veya okumuyordu bunu kendim kurcalarken buldum ve artık çalışıyor sizinle de paylaşmak istedim. -Öncelikle ayarlara giriyoruz. -Cihazım>Tüm özellikler>Çekirdek...
  4. omerfrkdr

Soru Mi 9T için en iyi kernel önerisi var mı arkadaşlar

en iyi performanslı kerneli telefonuma flashlamak istiyorum miui 12.5 beta romu yüklü cihazda fakat denetim merkezini falan açarken sanki bir ince kasıyor hissiyatı var o sebepten ve cihazın genel performansını arttırma merakımdan dolayı bildiğiniz en iyi kerneli bana önerir misiniz acaba?
Üst Alt