omerfarukysar kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru En stabili hangisi

Arkadaşlar Poco x3 nfc de en stabil en seri çalışan rom hangisi? Sosyal medyada takılan ve iş gereği navigasyon kullanan biriyim. Oyun falan oynamam. Bana şöyle telefonun hakkını verecek sürüm lazım düzgün şekilde android 10-11 fark etmez telefon düzgün çalışsın yeter
  2. O

Soru Poco X3 rom

Merhaba arkadaşlar. Malaasef bende poco x3 nfc kullanıcısıyom. Eu romun son sürümünü kullanıyorum. Başka romda atsam sıfırlasam da telefon ara ara kendi kendine dokunuyor. Müzik açtığımda sesi kısıyor falan. Bide navigasyon da falan da kafayı yemeye başladı. Şarj da çabuk bitmeye başladı. Ben...
  3. O

Soru Poco X3 NFC OneOS

Bir aralar OneOS romu vardı baya güzeldi. poco x3 nfc de pek kullanışlı değil sanırım güncel konusunu bulamadım
  4. O

Çözüldü Sürüm düşüremezsiniz yazıyor

Benim telefonda 12.0.7 global kararlı sürüm var. Arkadaş da 12.0.9 global kararlı var. 12.0.9 sürümünü indirip kurmaya çalıştığım da sürüm düşüremezsiniz diyor çok saçma
  5. O

Tavsiye Poco x3 nfc için mat kırılmaz cam

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Poco x3 nfc için mat ekran koruyucu nereden alabilirim ? Önceden deneyimlediğiniz bir site var mı ? Genelde telefona uyumlu olan kırılmaz camları yolluyolar o da sıkıntı oluyor. Birebir telefona uygun olsun istiyorum.
  6. O

Soru Sizce hangi rom daha stabil ?

Sonucu merakla bekliyorum :)
  7. O

Soru Endonezya Rom Yüklerken?

Öncelikle merhaba. Şu an PocoX3 kullanıyorum. Eu rom yüklü. Şimdi ben twrp den format data yapıp Endonezya romu yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım ?
  8. O

Soru Güncelleme almıyor mu ?

Eu Stabil 12.0.8 sürümü yüklü. Bir çok sorun olmasına rağmen güncelleme almıyor. Diğer telefonlar tıkır tıkır güncelleme alıyor bi çözemedim bu işi :) Global kararlı da bu şekilde mi yoksa güncelleme alıyor mu ?
  9. O

Çözüldü Red mi note 8 wifi kopma sorunu

Global kararlı Mıuı V11.0.12.0 yüklü telefonda wifiye bağlıyorum ama güncelleme indirmek istediğimde wifiden sürekli atıyor. birşey indirirken falanda wifiden atıyor. Cihaza ımeı atıldı. Twrp falan yok. Bl kilidi kilitli
  10. O

Soru BL kilidi yeniden süre verdi.

Arkadaşlar benim Bl kilidi sürem dolmuştu BL kilidini açtım. Sonra dedim Eu rom yükleyeyim. Twrp falan kurdum sonra romu atarken bir şeyler aksi gitti telefon fasboot modunda kaldı. Bende Mi Flash ile global rom flashladım. Sonra telefon açıldı ve bl kilidi kapalıydı. Sonra dedim ki zaten...
  11. O

Yardım Poco x3 pcden yolladığım dosya görünmüyor

Poco x3 e twrp yükledim pcden romun zip ini yolluyorum ama telde görünmüyor sebebi nedir
  12. O

Sohbet Sizce ne yapmalıyım?

Cihaza ımeı attıracağım. Ama global kararlı attırıp bl kilidini kapattırmak mı yoksa eu stabil kurup bl kilidi açık devam etmek mi. Malum ımeı atınca değişik sebeplerden gidebiliyor bu konularada pek hakim değilim ? Telefonu uzun soluklu kullanmak istiyorum. Hangisi telefon için mantıklı olur.
  13. O

Yardım kulaklık cızırtısı

Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Çözümleyemediğim bir sorun var. Bundan önce ki telefonum mi 8 liteda da olan bir sorundu şuan poco x3 nfc cihazımda da oluyor. Kulaklık ile WhatsApp da veya telegram da görüntülü veya sesli konuşma yaparken hatta bazen normal sesli görüşmede oluyor. Konuşma...
  14. O

Soru Karanlık mod

Arkadaşlar karanlık moda aldığınız da ekranda takılmalar oluyor mu ? Birde karanlık modun pil ömrüne faydası var mı ? Global kararlı 12.0.6 sürüm kurulu telefonda
  15. O

Yardım Android 10 son sürüm nasıl bulurum?

Arkadaşlar mi8 lite için Android 10 son sürümü nasıl bulabilirim. Global kararlı olan forumda bakındım bulamadım
Üst Alt