Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Poco x3 nfc de en stabil en seri çalışan rom hangisi? Sosyal medyada takılan ve iş gereği navigasyon kullanan biriyim. Oyun falan oynamam. Bana şöyle telefonun hakkını verecek sürüm lazım düzgün şekilde android 10-11 fark etmez telefon düzgün çalışsın yeter
Merhaba arkadaşlar. Malaasef bende poco x3 nfc kullanıcısıyom. Eu romun son sürümünü kullanıyorum. Başka romda atsam sıfırlasam da telefon ara ara kendi kendine dokunuyor. Müzik açtığımda sesi kısıyor falan. Bide navigasyon da falan da kafayı yemeye başladı. Şarj da çabuk bitmeye başladı. Ben...
Benim telefonda 12.0.7 global kararlı sürüm var. Arkadaş da 12.0.9 global kararlı var. 12.0.9 sürümünü indirip kurmaya çalıştığım da sürüm düşüremezsiniz diyor çok saçma
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Poco x3 nfc için mat ekran koruyucu nereden alabilirim ? Önceden deneyimlediğiniz bir site var mı ? Genelde telefona uyumlu olan kırılmaz camları yolluyolar o da sıkıntı oluyor. Birebir telefona uygun olsun istiyorum.
Eu Stabil 12.0.8 sürümü yüklü. Bir çok sorun olmasına rağmen güncelleme almıyor. Diğer telefonlar tıkır tıkır güncelleme alıyor bi çözemedim bu işi :) Global kararlı da bu şekilde mi yoksa güncelleme alıyor mu ?
Arkadaşlar benim Bl kilidi sürem dolmuştu BL kilidini açtım. Sonra dedim Eu rom yükleyeyim. Twrp falan kurdum sonra romu atarken bir şeyler aksi gitti telefon fasboot modunda kaldı. Bende Mi Flash ile global rom flashladım. Sonra telefon açıldı ve bl kilidi kapalıydı. Sonra dedim ki zaten...
Cihaza ımeı attıracağım. Ama global kararlı attırıp bl kilidini kapattırmak mı yoksa eu stabil kurup bl kilidi açık devam etmek mi. Malum ımeı atınca değişik sebeplerden gidebiliyor bu konularada pek hakim değilim ? Telefonu uzun soluklu kullanmak istiyorum. Hangisi telefon için mantıklı olur.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Çözümleyemediğim bir sorun var. Bundan önce ki telefonum mi 8 liteda da olan bir sorundu şuan poco x3 nfc cihazımda da oluyor. Kulaklık ile WhatsApp da veya telegram da görüntülü veya sesli konuşma yaparken hatta bazen normal sesli görüşmede oluyor. Konuşma...
Arkadaşlar karanlık moda aldığınız da ekranda takılmalar oluyor mu ? Birde karanlık modun pil ömrüne faydası var mı ?
Global kararlı 12.0.6 sürüm kurulu telefonda