omerfarukk kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Mi 11 Lite 5G NE OTA ile güncelleme

Merhabalar arkadaşlar cihazımda şuan miu 13 sürümü yüklü telefonumda güncelleme var ama güncellemekten korkuyorum telefoncu güncellediğim zaman IMEI min gideceğini söyledi fakat pek inandırıcı gelmedi cihazda twrp yüklü değil ayarlardan güncellersem bir sıkıntı çıkar mı? Not: Cihazda çift hat...
  2. O

Yardım Mi 11 Lite 5G NE çift hat şebeke sorunu

Arkadaşlar merhabalar cihazıma çift hat IMEI repair yaptırdım fakat iki simide 4.5G alınca mobil veri kullanamıyorum ve ulaşılamıyor şebeke var ve 4.5G çekiyor ama kullanamıyorum fakat 1 hat 2G diğer hattı 4.5G alınca tüm sorun çözülüyor iki hattıda nasıl 4.5G de kullanabilirim
  3. O

Yardım Xiaomi eu rom yeşil Kamera ve mikrafon bildirim ikonları yok

Arkadaş bugün itibariyle miui 14 e geçtim fakat miui 13de olan yeşil Kamera ve mikrofon bildirim ikonları yok bunları geri nasıl getirebilirim. Cihazım:Mi 11Lite 4G Rom:14.0.2.0.TKQMIXM
  4. O

Yardım Xiaomi eu rom yeşil Kamera ve mikrofon bildirimi yok.

Arkadaş bugün itibariyle miui 14 e geçtim fakat miui 13de olan yeşil Kamera ve mikrofon bildirim ikonları yok bunları geri nasıl getirebilirim. Cihazım:Mi 11Lite 4G Rom:14.0.2.0.TKQMIXM
  5. O

Çözüldü Twrp olmayan imei atılmış telefon güncelleme

telefonum yurt dışı 10s telefona imei repair işlemi ypaıldı telefonuma şuan güncelleme geldi ve güncelleme yaparsam imei silinir mi ? imei atan dükkana sorduğumda güncellersem imeinin silineceğini söyledi ama bana pek anlamıyor gibi geldi imei o atmıyor başka yere veriyor ve onlar atıyor...
  6. O

Yardım note 10s açılışta dm verity corruption hatası

merhaba arkadaşlar telefonumun bl kilidi açıldıktan sonra dm verity corruption hatasını vermeye başladı power tuşuna 1 kere basınca herhangi bir sıkıntı olmadan açılıyor fakat bu durum artık can sıkmaya başladı bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Üst Alt