Omereymenesra kullanıcısının son içeriği

1. O

Rehber SafetyNet control "ctsprofile:false hatasının çözüm

Öncelikle selamün aleyküm... Bende sizin gibi SafetyNet hatasi alanlardandim... araştırdım ve bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum öncelikle https://raw.githubusercontent.com/topjohnwu/magisk-files/canary/app-debug.apk APK yi indirin kurulum yapın bittikten sonra açmadan direk magisk managere...
  2. O

Rom [ROM]PixelExperience for Mi 9 SE [grus]

Twrp acın twrp-3.4.0-0-grus.img dosyasını twrp den yukleden yuliyelimmi 9 se icin yapılmıstır... twrp yi yeniden başlatalım... Wipe Dalvik, Cache, System, Vendor, Data, Internal Storage Temizlik yapalım (Yedek almayı unutmayalım... herseyınız sılınıcektır... İmei silinmez.. Format Data Yapalım...
  3. O

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Ozaman temiz kurulum yaparım :) şuanda herhangi bi sıkıntı çıkmadı
  4. O

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı ben ne format data nede dalvink cache nede başka bişey yaptım direk bunu kurdum twrp den USB otg ile yaptım sorunsuz kurulum yaptı ve açıldı sorun yok IMEI de gitmedi bu arada 5 dakikada kurdu 5dakikada ekran geldi şimdilik sorun yok :)
  5. O

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Twrp yüklü IMEI atılmış telefona bu romu twrp den yüklesem sorun olurmu?? Bendeki yüklü sürüm şu
  6. O

Yardım Mİ9 SE ROM ÖNERİSİ VEREBİLİR MİSİNİZ ?

Aynen arkadaşlar konu acmaktansa bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar... arkadaşın sorununda bendede var twrp yüklü IMEI atıldı sistem güncellemesi kapatilmis... yeni sorunsuz bı rom yüklemek istiyoruz bilgisayar yok twrp den yada sistem güncellemeden yapılabilecek bı rom istiyoruz bende yüklü...
  7. O

Yardım Mi 9 SE Telefonla Konuşurken Ses Az Gelme Sorunu

Uygulama onbellekleri temp ve çöp dosyalarını siliyor twrp Türkçe ise dalvik ile önbellek kutucuğunu isaretliyorsun... İngilizce ise dalvik ve cache isaretle sil... Sonra yeniden başlat ve deneme yap hocam ben dün yaptım sorunum düzeldi insALLAH sizinde aynı sekilde düzelir..
  8. O

Yardım Mi 9 SE Telefonla Konuşurken Ses Az Gelme Sorunu

Benimde aynı sorun vardı.. twrp den dalvik ve cache temizle dedim sorun düzeldi... Bende yakınlık sensörü den tut ahizeden az ses gelmesi hoparlöre aldığımda sesimin karşı tarafa az gittiğinden tut bir sürü sorunum çözüme kavuştu... sizde bı deneyin isterseniz...
  9. O

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Şuanda bilgisayar olan bir ortamda değilim... Eve gectigimde bunu yapabilirim... PC şart değilse telefona indirip yapilabiliyorsa burdan halledelim hocam... Sizede zahmet veriyorum hakkınızı helal edin..
  10. O

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

İnanın miu romlardan hiç anlamam... Benim sorunumu cozsun sıkıntı cikarmasin yeter... Eu betayida stabilide bilmem...
  11. O

Yani hocam bu şekilde kalsinmi? Yada bu konudaki romu yüklesem faydası olurmu? telefonumda tek bı sorun var oda hoparlör açınca karşıya sesim çok az gidiyor olması... Güncelleme yaparak bu sorunu çözmek istiyorum yazilimsalsa eğer sorun...
  12. O

Cevap için teşekürler... Orjinal IMEI li telefonda herturlu rom yukleyebiliyorum sıkıntı çıkmıyordu.. IMEI atılan telefonlar için araştırma yaptığımda IMEI gittiğini söylüyorlar bundan dolayı biraz temkinli yaklaşıyorum... Bu romu twrp den yüklediğim zaman sorun cikarmi?? IMEI gidermi? Sonuçta...
  13. O

Benim şöyle bir sıkıntım var mı 9 se telefonum var twrp yüklü cihazımda... Şuanda stabel sürüm olarak miu 10 V10.3.1.0 yüklü... telefon malum yolla kayıtlı benim sormak istediğim şu ben *bu romu twrp den yüklesem IMEI gidermi twrp gider mi? *Yada sistem güncellemeden sistem paketini seçip...
Üst Alt