Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar bugün pace 2 ldım cihaza bir iki deneme yapmama ragmen turkce rom atamadım acemi oldugum icin yardımcı olablicek arkadaslar var mı acaba
Escobar hocam bir sorun var benden ol bilir cihaz daki tüm widget ler arama mesaj vs ikonları devamlı kayboluyor tekrar ana ekrana ekliyorum yarım saat sonra ana ekrandaki tüm şekiller kayboluyor
escobar hocam genel bir soru olacak miui pc suite ile baglantı olmuyr yani cihaz eski güncelleyin uyarısı veriyor yanılmıyorsam bu pc suiten alakalı ne yapabiliriz buna bir cozum var mı saygılar
Escobar hocam bir sorun var yeni romda gizli Album oluştururken gizlilik koruma parolasinda yeni şekil belirle diyor ne yaparsam yapayım ileri aktif olmuyor nedendir acaba
Sadece siyah renk kaldı. Ürünler sıfır kutuludur. Imei kayıtlıdır güncelleme alan global sürüm yüklü Android 7 yüklü. Snapdragon 625 kullanır 4100 bataryası ile 2 gün rahat kullanım imkanı verir. 5.5 inc super parlak ekran Supersonic parmak izi okuyuculu. Alüminyum kasa ile darbelere karşı çok...
SA usta cihazima 2 hafta önce miui 9 yükledim herşey normaldi dün hoparlör sesini yükseltmek için bi dosya indirip twrp ile flashladim.hoperlor sesi yükseldi ama iki gündür aramalarda sesim karşıya cızırtıli gidiyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musun.
SA usta cihazima 2 hafta önce miui 9 yükledim herşey normaldi dün hoparlör sesini yükseltmek için bi dosya indirip twrp ile flashladim.hoperlor sesi yükseldi ama iki gündür aramalarda sesim karşıya cızırtıli gidiyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musun.
SA usta cihazima 2 hafta önce miui 9...
Merhaba iki gün önce sevgilinin redmi 3s aldım aynı sorun bende de var diğer sitelerdeki çözümler boş yardımcı olursanız sevinirim ama miui konusunda sıfır bilgiye sahibim tek tek anlatırsınız sevinirim ustalar