omerakb kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım cin rom yukledim google yok

arkadaslar telefona rom atacam diye cin rom atmisim romu atarkende kilidi kapat secenegind tiklamisim.Simdi telefon cince ve google yuklenmiyor nasil yukluyebilirim kilit acilana kadar cincede olsa kullanmam gerekiyor
  2. O

Yardım Redmi note 9 pro imei

kilidi açık note 9 pro youtubedan baktığım videoyla imei atmaya calistim telefon yazılım çöktü sonra yazılım attım başka atmanin yolu varmı 200 lira istiyorlar imei atmaya
  3. O

Yardım redmi note 9 pro mi kilit açamıyorum

Selamlar redmi note 9 pro telefonumun imei gitti ve gitiği için boatleader kilit açamıyorum mobil veriye bağlanın öyle yapın diyor ama imi olmadığı için yapamıyorum edevletten uzatma dedim pasaportumu yazdım ama yakın bi zamanda giriş yapmadığım için o da olmuyor bunun çözümünü bilen varmı ?
  4. O

Soru note 8 pro endonozya roma miui 12.5 geldimi

Beyler globala 12.5 geldi endonozya rom yuklu bende daha güncelleme gelmedi size geldimi ?
  5. O

Soru note 8 pro endonozya roma miui 12.5 geldimi

Beyler globala 12.5 geldi endonozya rom yuklu bende daha güncelleme gelmedi size geldimi ?
  6. O

Mod Dobly Atmos (Miui + Aosp romlarda çalışır)

Redmi note 8 proda denedim açmiyor
  7. O

Soru redmi note 8 pro temassız ödeme

bende iş ve akbank kullanıyorum ayarlarda sadece akbankın dokundur öde görünüyor ama akbankla ödeme yapamıyorum
  8. O

İpucu Magisk Manager SafetyNet Control "Ctsprofile:False" Hatası Çözümleri

netflixi hd yapmak için hangisini kurmam lazım ?
  9. O

Soru redmi note 8 pro temassız ödeme

aranızda temassız ödeme yapabilen varmı ? tüm ayarları yaptım markette odeme yapmıyo telefonun arka kapağına bi kart dokunduruyorum kartı okuyor ama ödeme yapmıyor
  10. O

Mod [MODÜL] RN8P İçin Aptx/Hd Desteğini Sağlama

modülü kurdum ama netflix hd olmadı
  11. O

Yardım Redmi note 8 pro magisk ile netflixi hd yapmak mümkünmü ?

android 10 var ama yinede L3 var
  12. O

Yardım Redmi note 8 pro magisk ile netflixi hd yapmak mümkünmü ?

Redmi note 8 pro magisk ile netflixi hd yapmak mümkünmü ? 42 lira para veriyorum ama hd izliyemiyorum bu canımı sıkıyo yardım ederseniz sevinirim
  13. O

Rehber Çin versiyon telefonlara Root

allah razı olsun hepinizden sonunda root attım :D
  14. O

Rehber Çin versiyon telefonlara Root

bende yabancı forumları araştırdım root atılma tekniği var ama onu atarsan parmak izi okuyucu çalışmıyor o yüzden denemedim
  15. O

Yardım redmi note 8 pro çin versiyona root atamıyorum yardım

biraz daha açık söylermisin nasıl patch yapacagım
Üst Alt