Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar telefona rom atacam diye cin rom atmisim romu atarkende kilidi kapat secenegind tiklamisim.Simdi telefon cince ve google yuklenmiyor nasil yukluyebilirim kilit acilana kadar cincede olsa kullanmam gerekiyor
kilidi açık note 9 pro youtubedan baktığım videoyla imei atmaya calistim telefon yazılım çöktü sonra yazılım attım başka atmanin yolu varmı 200 lira istiyorlar imei atmaya
Selamlar redmi note 9 pro telefonumun imei gitti ve gitiği için boatleader kilit açamıyorum mobil veriye bağlanın öyle yapın diyor ama imi olmadığı için yapamıyorum edevletten uzatma dedim pasaportumu yazdım ama yakın bi zamanda giriş yapmadığım için o da olmuyor bunun çözümünü bilen varmı ?
aranızda temassız ödeme yapabilen varmı ? tüm ayarları yaptım markette odeme yapmıyo telefonun arka kapağına bi kart dokunduruyorum kartı okuyor ama ödeme yapmıyor
beyler redmi note 8 proda L3 desteği var ve android 10 ile L1 desteği gelecek demişlerdi 10 dakika önce android 10 güncellemesi yaptım ve bu sorun haylen devam ediyor netflixde hd video izliyemiyorum bunun bi çözümü varmı ?
Beyler redmi note 8 pro telefonumda hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum durduk yere gitti mobil veriyi açıyorum internet yok 2 kişi internet paylaştı onlara bağlanıyorum yinede interneti görmüyor kaç defa rest attım kapattım açtım düzelme yok yardım edin
Beyler 2 gün önce redmi note 8 proya endonozya rom attım benim sorum şu android 10 felan gelince güncelleme gelirmi yoksa rom kurar gibi manuelmi guncelleliyecem ?
Beyler ben global rom kullanıyorum Endonezya roma geçsem ne gibi bi fark olur telefon ve kişiler uygulamasi önemli değil bataryada felan bir fark varmi ?
Selamın aleyküm ben telefonuma twrp ve root yüklemek istiyorum benim cihaz sonradan imei atılmış redmi note 8 pro forumdaki twrp yükleyiciyle yüklersem imei gidermi ? İmei gider diye bişeyler gördüm o yüzden korktum (rom felan yüklemeyi biliyorum daha önce yaptım )
Ben birinden yurt dışı kayıt note 8 pro aldım adam bana güncelle alir global versiyon dedi ama global değilmişti şimdi ben twrp yukleyip en son yazilimi yuklesem cihazin imei gidermi ? bootloader kilidi açık