Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar telefona rom atacam diye cin rom atmisim romu atarkende kilidi kapat secenegind tiklamisim.Simdi telefon cince ve google yuklenmiyor nasil yukluyebilirim kilit acilana kadar cincede olsa kullanmam gerekiyor
kilidi açık note 9 pro youtubedan baktığım videoyla imei atmaya calistim telefon yazılım çöktü sonra yazılım attım başka atmanin yolu varmı 200 lira istiyorlar imei atmaya
Selamlar redmi note 9 pro telefonumun imei gitti ve gitiği için boatleader kilit açamıyorum mobil veriye bağlanın öyle yapın diyor ama imi olmadığı için yapamıyorum edevletten uzatma dedim pasaportumu yazdım ama yakın bi zamanda giriş yapmadığım için o da olmuyor bunun çözümünü bilen varmı ?
aranızda temassız ödeme yapabilen varmı ? tüm ayarları yaptım markette odeme yapmıyo telefonun arka kapağına bi kart dokunduruyorum kartı okuyor ama ödeme yapmıyor