omerakb kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım cin rom yukledim google yok

arkadaslar telefona rom atacam diye cin rom atmisim romu atarkende kilidi kapat secenegind tiklamisim.Simdi telefon cince ve google yuklenmiyor nasil yukluyebilirim kilit acilana kadar cincede olsa kullanmam gerekiyor
  2. O

Yardım Redmi note 9 pro imei

kilidi açık note 9 pro youtubedan baktığım videoyla imei atmaya calistim telefon yazılım çöktü sonra yazılım attım başka atmanin yolu varmı 200 lira istiyorlar imei atmaya
  3. O

Yardım redmi note 9 pro mi kilit açamıyorum

Selamlar redmi note 9 pro telefonumun imei gitti ve gitiği için boatleader kilit açamıyorum mobil veriye bağlanın öyle yapın diyor ama imi olmadığı için yapamıyorum edevletten uzatma dedim pasaportumu yazdım ama yakın bi zamanda giriş yapmadığım için o da olmuyor bunun çözümünü bilen varmı ?
  4. O

Soru note 8 pro endonozya roma miui 12.5 geldimi

Beyler globala 12.5 geldi endonozya rom yuklu bende daha güncelleme gelmedi size geldimi ?
  5. O

Soru note 8 pro endonozya roma miui 12.5 geldimi

Beyler globala 12.5 geldi endonozya rom yuklu bende daha güncelleme gelmedi size geldimi ?
  6. O

Soru redmi note 8 pro temassız ödeme

aranızda temassız ödeme yapabilen varmı ? tüm ayarları yaptım markette odeme yapmıyo telefonun arka kapağına bi kart dokunduruyorum kartı okuyor ama ödeme yapmıyor
  7. O

Yardım Redmi note 8 pro magisk ile netflixi hd yapmak mümkünmü ?

Redmi note 8 pro magisk ile netflixi hd yapmak mümkünmü ? 42 lira para veriyorum ama hd izliyemiyorum bu canımı sıkıyo yardım ederseniz sevinirim
  8. O

Yardım redmi note 8 pro çin versiyona root atamıyorum yardım

Selamlar redmi note 8 pro çin versiyon android 10 miui 12 yüklü cihazıma root atamıyorum forumdaki herşeyi denedim rootu kuruyorum miui yazısında kalıyor sonra twrpyi açıyor ne yapsamda rootu yüklüyemedim youtubeden yabancıların videolarındakini felan denedim olmuyor şimdiden yardım edenlere...
  9. O

MIUI 12 Redmi note 8 pro nasıl root atarım

Selamla bende çin versiyon rn 8 pro var Endonezya rom ve miui 12 var ben buna nasil root atabilirim ?
  10. O

Yardım Redmi note 8 pro netflix sorunu

beyler redmi note 8 proda L3 desteği var ve android 10 ile L1 desteği gelecek demişlerdi 10 dakika önce android 10 güncellemesi yaptım ve bu sorun haylen devam ediyor netflixde hd video izliyemiyorum bunun bi çözümü varmı ?
  11. O

Yardım İnternet sorunu yardım edin

Beyler redmi note 8 pro telefonumda hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum durduk yere gitti mobil veriyi açıyorum internet yok 2 kişi internet paylaştı onlara bağlanıyorum yinede interneti görmüyor kaç defa rest attım kapattım açtım düzelme yok yardım edin
  12. O

Çözüldü Redmi note 8 pro Endonezya rom

Beyler 2 gün önce redmi note 8 proya endonozya rom attım benim sorum şu android 10 felan gelince güncelleme gelirmi yoksa rom kurar gibi manuelmi guncelleliyecem ?
  13. O

Rom Endonezya rom

Beyler ben global rom kullanıyorum Endonezya roma geçsem ne gibi bi fark olur telefon ve kişiler uygulamasi önemli değil bataryada felan bir fark varmi ?
  14. O

Yardım Redmi note 8 pro twrp yükleme

Selamın aleyküm ben telefonuma twrp ve root yüklemek istiyorum benim cihaz sonradan imei atılmış redmi note 8 pro forumdaki twrp yükleyiciyle yüklersem imei gidermi ? İmei gider diye bişeyler gördüm o yüzden korktum (rom felan yüklemeyi biliyorum daha önce yaptım )
  15. O

Yardım Redmi note 8 pro ya guncelleme yapma

Ben birinden yurt dışı kayıt note 8 pro aldım adam bana güncelle alir global versiyon dedi ama global değilmişti şimdi ben twrp yukleyip en son yazilimi yuklesem cihazin imei gidermi ? bootloader kilidi açık
Üst Alt