ömerağa kullanıcısının son içeriği

1. Ö

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

XİAOMİTOOLS İLE BOOTLODER KAPALI ROM YÜKLENİR
  2. Ö

Yardım Redmi note 13 Pro + güncelleme sorunu

Sizin cihaz MTK sp flash tool ile rom atabilirsiniz Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi buradaki rehbere göre
  3. Ö

Yardım GARNET Fake Rom Güncelleme

Nasıl halletiniz ben fake rom dan kurtulamadım yardım edermisiniz
  4. Ö

Eğer yapabilen varsa paylaşabilir mi bu yöntemle ben yükleyemedim fake rom dan kurtulamadım
  5. Ö

Hangi yöntem ile yaptınız ben yaptım hata verdi
  6. Ö

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

20.7.3 rom da Çağrı yaparken geçersiz sayi biçimi (eksik sayı) hatası veriyor numara cevrilmiyor 1593880614
  7. Ö

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Eu room 20.6.11 yükledim yanlız süper duvar kağıdı bulamadim
  8. Ö

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Evet kurabilirsin romu indir SD karta yükle güncelleme menüsünden seç twrp ile kur o kadar 1589745182 Evet kurabilirsin romu indir SD karta yükle güncelleme menüsünden seç twrp ile kur o kadar Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım
  9. Ö

yanlız eu mıuı formda kesinlikle wipe yapmayın format /data partition yapın diyor
  10. Ö

Rehber Miui Romlara jbart ile Türkçe dil ekleme

Cvp: Miui Romlara jbart ile Türkçe dil ekleme bendeki rom v4 2.4.20 ama türkçeleştirilen v5 o yüzdenmi türkçe olmuyor? yoksa başka bir sebepdenmi çünkü her denileni yaptım hemde defalarca ama türkçe dil geliyor ama türkçe olmuyor
  11. Ö

Rehber Miui Romlara jbart ile Türkçe dil ekleme

Cvp: Miui Romlara jbart ile Türkçe dil ekleme ben her denileni yaptım dil menüsünden türkçeyi seçtim ama sadece kurulan uygulamalar türkçe diğer herşey aynı değişmemiş acaba sorun nerde
Üst Alt