omer_hatay kullanıcısının son içeriği

1. omer_hatay

Çözüldü Bootloop'a Düşen Telefondan Dosya Kurtarma

Merhaba, Poco X3 NFC kullanıyorum. Telefonumda Twrp yüklü, dün telefon otomatik güncelleme yapmaya çalışmış ve Bootloop'a düştü. BL kilidi açık ve TWRP yüklü. Telefonu bilgisayara bağladığımda dosyalarım fotoğraftaki şekilde gözüküyor.
  2. omer_hatay

Rom Poco X3 NFC (Surya) Rom Önerisi

Merhaba, telefonu ilk aldığım günden beri global rom kullanıyorum, şu anda 12.5.3 yüklü. Telefonuma arama geldiğinde 10sn sonra gösteriyor bazen hiç göstermiyor aramayı yanıtlayamıyorum. Bunun dışında kullanalı baya süre geçmesine rağmen Poco Launcher'a bir türlü ısınamadım ve Miui Launcher...
  3. omer_hatay

Yardım Note 9 pro simgeler kare oldu

Cihaz henüz elime geçti cihazı kurarken birden simgeler bu şekildeki oldu bazı simgeler düzgün bazı simgeler kare, tema mağazasından simge yükleyince de değişmiyor.
  4. omer_hatay

Karşılaştırma Redmi note 9 pro mu Redmş note 8 pro mu alamalıyım?

Telefonu yurt dışından alacağım iki cihaz arasında 20 dolar fark var, telefona destek kesildikten sonra rom atarak kullanacağım fakat redmi note 8 pro'ya fazla rom çıkmıyor imiş. 1- Redmi note 8 pro daki işlemci daha güçlü ama mtk işlemci, ve hdr desteği var fakat RN9 pro da hdr desteği yok...
  5. omer_hatay

Soru Garantili redmi note 8 satıp aynı fiyata yurtdışı note 8 pro alınır mı?

Kasım ayında redmi note 8 almıştım, şu anda satarak aynı fiyata yurtdışı note 8 pro alabiliyorum. Sorularımı önem sırasına göre şöyle listeleyeyim: 1- Elimde kullanmadığım yurtiçi cihaz var ve note 8 pro ya bildiğim kadarı ile dongle olmadan imei repair yapılabiliyor, güncelleme yaptığımda ve ya...
Üst Alt