Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, yurtdışı Global Rom Xiaomi 12 cihazım da temassız ödeme yapamıyorum, HCE cüzdan ve SIM cüzdan ikisini de denedim ödeme almıyor. daha önce yurt dışı repair li Mi Note 10 kullanırken HCE cüzdan aktif iken ödeme yapabiliyordum aynı ayarlar olmasına rağmen olmadı bir türlü müşteri...
normal güncelleme geldi indirdi yeniden başladı twrpden sonra güncellemedi telefon yeniden açıldı bu sefer 2.1gb bir güncelleme indirdi tekrar twrp den başladı ve güncelledi.
Merhaba arkadaşlar mi9 se cihazımın sürümü global mı eu rom mu bilemiyorum ama son güncelleme sonrası cihaz ekrana sığmıyor 2. Resimdeki gibi kaldı. Cihazı kapatıp açtım başta düzeldi 5-10 dk sonra tekrar başladı varmı başına gelen veya çözüm sunabilecek
iyi akşamlar 2 cihazım var note 6 pro da bu işlemi gerçekleştirdim sorunsuz kullanıyorum şuan peki Mİ9 SE de bu işlemi yapabilir miyim? VoLTE çalışıyor ama VoWifi çalışmıyor şuan açık olmasına rağmen
Ben redmi note 6 pro dan geçtim hızı olsun kamerası olsun çok daha iyi ve ele tam oturuyor pil konusunda çok oyun oynamıyorum zaten sabahtan akşama çok rahat götürüyor ayrıca hızlı şarj özelliği de var tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar bugün Turan GSM den imei kaydelmiş olarak almış olduğum Mi9 SE cihaz da google play den Netflix uygulmasını bulamadım kendi sitesinden indirip yükledim açılış ekranında "Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil" hatası alıyorum. Google play den ayarlara girip en altta "Cihaz...
Merhaba ben Note 6 Pro dan mi 9se geçmeyi düşünüyorum merak ettiğim 2 soru var
1. VoLTE - VoWİFİ destekliyormu turkcell hat ile
2. note 6 pro da(4000mAh) sabah %100 den çıkarıp akşam yatarken şarja takarken pil %40 - %50 civarında oluyor Mİ9 SE de bu durum nasıl olur acaba Pil çok farkeder mi?
Merhabalar note 6 pro dan Smart TV ye kablosuz görüntü aktarma nasıl yapabilirim. Tv ve telefon aynı wifi ağına bağlı youtube da görüntüyü aktarma seçeneği geliyor ama ayarlardan girdiğimde resimdeki gibi boş ekran kalıyor yardımcı olabilir misiniz?