Omer4242 kullanıcısının son içeriği

1. O

İnceleme Mi Box Global (International) Kurulum / Ayarlar / Menüler / Uygulamalar

Farkli telefonlardan giriş yapiyorum lg ve samsung verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum..
  2. O

İnceleme Mi Box Global (International) Kurulum / Ayarlar / Menüler / Uygulamalar

Hocam miracast programini açiyorum telefondan ama mi boxu görmüyor ne yapmaliyim bide galeriden video izlediğimdede o simge çıkmıyor sadece youtubedeb izlediğimde cast simgesi çıkıyor
  3. O

Hocam iki 3 tane flash bellek takmama rağmen tv box görmüyor heralde nerden bakacaz flas bellegin yerine yada bozukmu acaba usb girişi
  4. O

Chrome ve explorer yok yukleyebiliyomuyuz internete nasil girecez xiaomi tv boxtan
  5. O

Telefonumun ekranını xiaomi tv boxa aktaramıyorum program falanmi yüklenmesi gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ????
Üst Alt