Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9 cihazıma Çin romundan global stabil olan Roma geçirdim fakat şarj süresinde fark edilir derecede azalma oldu. Bunun sebebi nedir, boyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
App Store uzerinden yukledim, butun izin yetkilerinin ayarlar kismindan verilmesi gerekiyor. ilk bastada boyle denemistim ama surekli play store.yuklu.downgrade edilemez ikazi veriyordu
1558042564
Bence de bootloader kilidi acildiktan sonra pasaport kaydi yapilmasi uygun olur diye dusunuyorum.
Bootloader kilidi açılmadan Cin versiyon olarak kullanılabilir tabi.
Pasaport kayıt konusunda biraz tecrübesizim, birlikte kayıt yapılması durumunda 2 SIM'den sadece biri mi kullanılacak?
Tesekkürler yanıtınız icin, denedim fakat telefonu tekrar baslattıgımda google play store u uygulamaların icinde bulamadım.
App Store'dan yükleme yapmayı denediğim zamanda downgrade edilemez uyarısı alıyorum.
Merhabalar, Mi 9 Çin versiyon alarak aranıza katıldım fakat bir türlü google play store'u yükleyemedim.
Apk linklerini indirerek backup klasorune kopyladım veya App Storedan denedim her ikisinde de yükleme gerceklesmedi.
Neyi yanlış yapıyor olabilirim?
Merhabalar, bende Cin versiyon Mi 9 alarak araniza katildim. Bootloader icin 360 saat sure verdi ve bu sureyi kisaltmanin imkani yok anladigim kadariyla. Acaba dogubank tarafindaki telefoncular bu sureyi beklemeden global surum icin yardimci olabilirler mi?