omer.tasdemir.90 kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Gelen aramalarda detay bilgiler gözükmüyor

Arkadaşlar merhaba, Benim problemim şu şekilde. Arama geldiğinde, kişi kartında kayıtlı olan (şirket bilgisi, görevi vs) bilgiler önceden kişi isim Soy isim'in altında ufak puntolarla gözüküyordu. Ancak şimdi gözükmüyor. Sadece isim Soy isim gözüküyor. Bunun bir çözümü var mı? Cevaplarınız için...
  2. O

Yardım Xiamoi Mi 8 Explorer Edition Team Win Recovery Project ekranı açılıyor.

Cevap için teşekkürler "Ottoman" O ekranda sıfırla vardı onu denedim telefon açıldı. Şu anda Google hesabından geri yüklüyor her şeyi çok şükür. Ancak Cihaz "MIUI 10.3 by xiaomi.eu 9.3.14 | Beta" olmuş. Bu normal mi? Yani Beta olması normal mi?
  3. O

Yardım Xiamoi Mi 8 Explorer Edition Team Win Recovery Project ekranı açılıyor.

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition EU rom kullanıyordum. Android sürümü 8'di. Android sürümünü 9 a yükseltmek için ayarlar kısmından güncellemeleri dnetleyip güncelle dedim ve Team Win Recovery Project ekranında kaldı. Telefon açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen.
Üst Alt