Ömer Mehmet bayral kullanıcısının son içeriği

1. Ömer Mehmet bayral

Yardım Bootloop sorunu

persist guncelemenizi tavsiye ederim 1613218392 forumda anlatimi var
  2. Ömer Mehmet bayral

Yardım Bootloop sorunu

donma kasma varmi?
  3. Ömer Mehmet bayral

Sohbet Mi5 (prime) pil kullanımı

deji batarya kullaniyorum bir yil oldu 4. 5 saat ekran suresi aliyorum miui11
  4. Ömer Mehmet bayral

Yardım mi5 anormal kasmalar donmalar

Cözüm güc entegre cipi imiş tamir oldu cayir cayir çalışıyor
  5. Ömer Mehmet bayral

teşeküreler bu gün bunu deneyeyim sonuçu azacagım
  6. Ömer Mehmet bayral

teşekkurler kardeşim şu anda cihaz kulanılamıyor mi5s inde sar degeri yüksek diye biliyorum toplatılıyordu bi ara
  7. Ömer Mehmet bayral

Çözüldü Uyuku moduna girmiyor

sorun düzeldi cözümü persist güncelelemek aynı sorunla karılaşanlar varsa uygun twrp ilw flaşlama yapılıyor
  8. Ömer Mehmet bayral

arkadaşlar 4 yılık mi5 dün cebimden cıkarınca kasmaları fark ettim düşme sv olmadı romun sistigini düşündüm eu miui 10 yüklüydü bende global romu kurdum aynı donmalar yine devam ediyor sonra twrp den herseyi sildim twrp menusunde bile donuyor ne yapabilirim işlemcide bir sorun olabilirmi 1 yil...
  9. Ömer Mehmet bayral

Yardım 2. el Mi 5 hakkında sorularım

persist günceleyebilirisin imail dogru mi model yazar cizahda sorun yok gibi
  10. Ömer Mehmet bayral

Yardım Ne Yapacağımı Bilmiyorum

aynı sorun bende de var sensörler çalışmıyor çözümü buray yazarmısınız hocam allah rızası için Zenex 1587296225 benimde mi5 im var persist güncelenmiyor yardım lazım
  11. Ömer Mehmet bayral

MI5 Ekran sorunu (çok tuhaf )

bakın o hiç aklıma gelmedi 1586682896 onun icinde yok galiba bulamadım bir arkadaş persist ti telefona at su komutları yaz dedi img2img /sdcard/persist.img /sdcard/persist_EXT4.img dd if=/sdcard/persist_EXT4.img of=/dev/block/bootdevice/by-name/persist bu komtları yazdıktan sora telefon...
  12. Ömer Mehmet bayral

osp rom yükleyince düzeldi 1586680390 ama fs fastboot rom yüklüyorum acılmıyor persistten kaynaklanıyor bence am persist ti birtürlü yukleyemiyorum
  13. Ömer Mehmet bayral

kardeşim aynı sorun bendede var fastbootan butloder kilidini kapattım yine aynı birefa ilk acılışta acılıyor kapatınca acılmıyor tuşlara basınca ekran bazen pırlıyıp kapanıyor yokmu çözümü
  14. Ömer Mehmet bayral

Yardım Ekran Uyuyunca Uyanmama Sorunu

Aynı sorun bende de başladı cevabı yokmu bunun mi5 ekran sıfırdan başlatınca açılıyor birsaha kapatınca açılmıyor
  15. Ömer Mehmet bayral

Rom Mi5 için en iyi MIUI Rom hangisi?

kardeim bende 3 yıllık kulanıcıyım benimde sıkıntilarım vardı eu miui 11 romu attım bataryamı daha cok yedi oyuzden miui 10 eu rom işini görür bence olmadı önerdikleri gibi miui tr 11 kulanmabilirsin gayet iyi ve sıtabil ama miui 11 genel olarak %10 daha fazla sarj yiyor o yüzden sarj konusunda...
Üst Alt