Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 4 yılık mi5 dün cebimden cıkarınca kasmaları fark ettim düşme sv olmadı romun sistigini düşündüm eu miui 10 yüklüydü bende global romu kurdum aynı donmalar yine devam ediyor sonra twrp den herseyi sildim twrp menusunde bile donuyor ne yapabilirim işlemcide bir sorun olabilirmi 1 yil...
Miui10 10.2.2 mi5 eu rom kullaniyorum bu sorundan sonra çok rom degistirdim duzelmedi flasladim global attım yine duzelmedi yine eu Roma gectlm sonkez ama durum aynı hangi ayarı yanlış yapıyorum yardım edermisiniz
Miui10 10.2.2 mi5 eu rom kullaniyorum bu sorundan sonra çok rom degistirdim duzelmedi flasladim global attım yine duzelmedi yine eu Roma gectlm sonkez ama durum aynı hangi ayarı yanlış yapıyorum yardım edermisiniz
çözüm persist gücnelemek arkadaşlar
Biraz uzun ama okurmusunuz
3 yıldır mi5 32gb kullaniyorum 5 ay önce bataryayi değiştirdim MIUI 10 son güncelleme geldikten sonra destekleme kesildi bundan önce hep global rom kullandım ama MIUI 10 aşırı şarj yiyor bundan 2 gün öncede kuzenime rom atmasını önerdim MIUI 11.0.2 adında bir rom attı...
Biraz uzun ama okurmusunuz
3 yıldır mi5 32gb kullaniyorum 5 ay önce bataryayi değiştirdim MIUI 10 son güncelleme geldikten sonra destekleme kesildi bundan önce hep global rom kullandım ama MIUI 10 aşırı şarj yiyor bundan 2 gün öncede kuzenime rom atmasını önerdim MIUI 11.0.2 adında bir rom attı...