Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 4 yılık mi5 dün cebimden cıkarınca kasmaları fark ettim düşme sv olmadı romun sistigini düşündüm eu miui 10 yüklüydü bende global romu kurdum aynı donmalar yine devam ediyor sonra twrp den herseyi sildim twrp menusunde bile donuyor ne yapabilirim işlemcide bir sorun olabilirmi 1 yil...
aynı sorun bende de var sensörler çalışmıyor çözümü buray yazarmısınız hocam allah rızası için
Zenex
1587296225
benimde mi5 im var persist güncelenmiyor yardım lazım
bakın o hiç aklıma gelmedi
1586682896
onun icinde yok galiba bulamadım bir arkadaş persist ti telefona at su komutları yaz dedi
img2img /sdcard/persist.img /sdcard/persist_EXT4.img
dd if=/sdcard/persist_EXT4.img of=/dev/block/bootdevice/by-name/persist
bu komtları yazdıktan sora telefon...
kardeşim aynı sorun bendede var fastbootan butloder kilidini kapattım yine aynı birefa ilk acılışta acılıyor kapatınca acılmıyor tuşlara basınca ekran bazen pırlıyıp kapanıyor yokmu çözümü
kardeim bende 3 yıllık kulanıcıyım benimde sıkıntilarım vardı eu miui 11 romu attım bataryamı daha cok yedi oyuzden miui 10 eu rom işini görür bence olmadı önerdikleri gibi miui tr 11 kulanmabilirsin gayet iyi ve sıtabil ama miui 11 genel olarak %10 daha fazla sarj yiyor o yüzden sarj konusunda...