Omer.dnr3 kullanıcısının son içeriği

1. Omer.dnr3

Yardım Hyper OS da bootloader nasıl açılır?

Elimdeki fuxi cihazda bootloader kapalı şekilde hyperos a geçlilmiş bu cihazın bootloaderını nasıl açabilirim normal yol ile açılmıyor artık heralde illa yetkili hesap şartmıdır
  2. Omer.dnr3

Soru Xiaomi 13 HyperOS Kuran Var Mı?

Arkadaşlar hyper os global yazılımı kuran varmı siteden baktığım zaman fastboot rom olarak mevcut gözüküyor bl kilidi açık mi flash ile kursam sorun yaşarmıyım
  3. Omer.dnr3

Yardım K 50 ultra pubg 90 FPS yapan varmı

Arkadaşlar çok rom kurdum ama bi çözüme varamadım 90 FPS yapan varmı yardımcı olabilecek uzaktan bağlantı ilçede olur ücretini verrim
  4. Omer.dnr3

Yardım Mi Hesap Şifre

redmi 9c cihazım yurtdışından buraya getirdi arkdaş sıfırladık ama mi hesabı şifresini bilmiyor açtığı numara ise yurtdısı numarası diğer telefonlara taktıgımızda simi calışmıyor şifre alamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  5. Omer.dnr3

Yardım Mi 11 t ön kamera sorunu

Mi 11 t cihazımın ön kamerasi hiç açılmıyor neden olur imei kaydı yaptırmıştim çift sim olarak
  6. Omer.dnr3

Yardım Note 10 pro 5g

Merhabalar cihazın bu modelini yd olarak aldım sıfır çift sim IMEI kaydı var acaba güncelleme yapsam IMEI gidiyor mu çift sim bu cihaza direnç ile mi atılıyor yoksa yazılım yoluyla mi bilen arkadaşlarlar yardımcı olurs sevinirim
  7. Omer.dnr3

Yardım Cihaz sürekli açılıp kapanıyor

Merhaba hayırlı bayramlar herkese not 10 pro cihazımı kullansın diye babama vermiştim IMEI kaydı. Yapılmış bi cihazdı ama oto güncelleme ile telefon güncellenmiş ve şuanda telefon sürekli kendini açıyor sonra tekrar kapatıyor kendi bildiğim kadar rom attım modem dosyası atmaya çalıştım ama...
  8. Omer.dnr3

Yardım Tamir sonrası Parmak izi sorunu

Telefonumun ön camı kırılmıştı bende öncamla beraber kasasında deforme olan telefonumun kasasınıda değiştiriyim dedim ön cam takıldı kasa değişiti ama parmak izi %30 gibi okuduktan sonra sorun oluştu yazısını alıyorum ekran ve kasayı takan telefoncuya gittiğimde kasanın orijinal olmadığı...
  9. Omer.dnr3

Yardım AOSP dan MIUI geçiş

Android 12 ye göz atmak için birkaç aosp rom denedim fakat sorunlarla dolu olduğu için normalde kullanmış olduğum, Android 11 India sürümüne geri dönmek istedim romu herzamanki gibi kurdum fakat telefon açılırken arayüzde kalıyor açılış ekranına geçmiyor yarım saat kadar böyle durmasına rağmen...
  10. Omer.dnr3

Soru hangi mi hesabının şifresini istiyecek

Arkadaşlar geçen k20 pro aldım 2. El olarak aldığım kişi global olarak kullanıyormuş ve mi hesabını girmiş, ben telefonu alırken mi hesabından çıkış yapıp kendi mi hesabımı girdim şuan başka rom denemek istiyorum telefon sıfırlandığında hangi mi hesabının şifresini istiycek.
  11. Omer.dnr3

Yardım Magisk safetynet cts profile hatası

sabahtan beri denemediğim şey kalmadı nasıl safetynet onaylaması hep başarısız alıyorum bunun çözümü varmıdır.
  12. Omer.dnr3

Soru LinageOS 17.0

Arkadaşlar YouTube da bu rom hakkında videolar izledim acaba bu romu kuran kullanan varmı sizce nasıldır ben saf android seviyorum sizce yazlımsal akıntıları varmıdır .
  13. Omer.dnr3

MIUI 11 TWRP ile Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro için Global EEA Kararlı Android Q(10) MIUI11 Romu (MIUI GLOBAL 11.0.3.0 QFKEUXM) Kurulumu

Yani twrp gitmez demi kurduktan sonra imei felan Bi sıkıntı olmaz pek bilgim yokda sadece yazılım atabiliyorum
  14. Omer.dnr3

MIUI 11 TWRP ile Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro için Global EEA Kararlı Android Q(10) MIUI11 Romu (MIUI GLOBAL 11.0.3.0 QFKEUXM) Kurulumu

İmeili cihazda sıkıntı olurmu acaba bendede k20 pro var eu beta var bi sorun yaşarmıyım.
Üst Alt