Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın hocalarım redmi 5 plus 64 GB MEG7 modeli cihaz var bende. Mayıs ayında şebeke birden bire gitti. Telefonu firmaya gönderdim. IMEI numaraları aynı idi fakat MEİD NO da eklenmişti. IMEI numarası aynı şekilde değişmemiş. Fakat telefon hakkındadaki özelliklere baktığımda MODEL NO: MEE7...
Yani bu bana daha fazla sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum ileride 2. El olarak satınca ne olur merak ediyorum doğrusu. Para iadesi istesem aldığım paraya 300 - 400 TL eklesem doğru dürüst bişey anca alırım. Fakat neden böyle bişey yapayım diyorum zaten 0 telefon aldım . Üzerine para verip eşdeğer...
İnanın artık yoruldum cihazı kargolamaktan ellerinde global versiyon olmadığını söylüyorlar. Sizde bayram bey gibi mi düşünüyorsunuz yani benim cihazın anakartini mi degistirmisler yani?
Para iadesi yapıyorlar bayram hocam. Cihazı hepsi buradadan aldığımda 1250 TL idi şimdi 1629 TL. BANA iade edilen paraya doğru düzgün bişey alamam heralde. Yani kullanista bir problem gözükmüyor. Dediğim gibi Ekranda 3G yazısı vardı MEG7 iken şimdi H veya H+ Var başka birşey olur mu bilmiyorum
Bayram bey emin mısıniz anakart değiştiğinden. Sadece IMEI sorunu vardı bilmiyorum ki. Peki ben napmaliyim sizce ürünü hepsi burada üzerinden aldın Ocak ayında firma paranızı iade edelim diyor ellerinde global versiyon kalmadığını söylüyor. O günkü şartlarda 1250 liraya almıştım. Şimdi o paraya...
Arkadaşlar redmi 5 plus global versiyon cihaz kullanıyordum. Mayıs ayının başında şebeke birden bire gitti firmaya gönderdim IMEI RESTORASYONU yapmışlar. Fakat MEG7 olan telefonum nasıl oluyorsa MEE7 olmuş. Ayrıca cihazın sağ üstünde yer alan ağ göstergesi sürekli H veya H+ yazıyor imei sorunu...