oltulu1 kullanıcısının son içeriği

1. O

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

tamam çok tşk ederim oldu 1622208713 evet oldu çok sağol burayı açmamışım
  2. O

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

kilit ekranı ayarlarında ekranı uyandırmak için iki kez dokun seçeneği aktif ama nedense akranı kapatmıyor
  3. O

tamam işte bende bunu istiyorum ama bende şu an nedense olmuyor bu özellik
  4. O

tuş kilidine alıyor yani normalde çift tıklamada ekranı kapatıyor yada çift tıklamada tuş kilidini açıyor yokmu bu romda 1622202008 kilit açmıyor yanlış söyledim ekranı uyandırıyor çift tık ama açıkken çift tıkla tuş kilidine alması lazım almıyor
  5. O

MERHABA ELİNE SAĞLIK GÜZEL GÖRÜNÜYOR KURULUMU YAPTIM AMA İLK DİKKATİMİ ÇEKEN EKRANA ÇİFT TIKLAMADA TUŞ KİLİDİNE ALMIYOR SİZDEDE BÖYLE BİR DURUM VAR MI
Üst Alt