olddjteo kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Mi V12.0.3.0.QFBMIXM Güncellemesini yaparsam İmei gider mi

Merhaba elimde kullandığım M9 se cihazıma başlıktaki Mi V12.0.3.0.QFBMIX güncellemesi geldi.Fakat Bir korkum var bu cihazım yurt dışı cihazı olduğu için bu cihaza imei çaktırmıştım sağolsun burada forumdan genç bir arkadaş ile cihaza rom yüklemesi yaptık. Ama şimdi bu güncellme geldi bu...
  2. O

Uygulama Poweramp Music Player

Arkadaşlar merhaba google marketten indirdiğim Poweramp Music Player programı Poweramp Lisans doğrulanamıyor mesajı alıyorum bu uygulama çok sevdim full olarak kullanma imkanım varmı? yardımcı olurmusunuz.
  3. O

Sohbet Xiaomi Mi Neckband Lite Bluetooth Kulaklık

Arkadaşlar merhaba mi 9 Se telefonum için Xiaomi Mi Neckband Lite Bluetooth Kulaklık için düşüncelerinizi alabilirmiyim alan kullanan yada 250 tl ye kadar Bluetooth Kulaklık fakat iphone tipi kulaklık öneriniz varmı ?
  4. O

Uygulama Xiaomi için en güzel müzik Uygulaması hangisi?

Arkadaşlar Merhaba; Yıllardır Sony Kullandım türkiye de satışını çekince xiaomi ile dün tanıştım sonyde kullandığım müzik uygulamasından çok memnundum.fakat xiaomi 9 Se kullanıyorum kendi uygulaması dışında tavsiye edebileciğiniz bir uygulama varmı?
  5. O

Çözüldü Twrp cihazı şifrelenmiş ne demek ?

Merhaba Arkadaşlar ; Benim sorunum şöle bugün arkadaşımdan aldığım mi9SE modelinin imei leri nin süresi bittiği için bir telefoncuya ime yazdırttım.Sıkıntı yok çalışıyor Fakat Şöle bir sorun var cihazda. Normal bir cihazın dahili hafızasında Android ,Dcım,Download ,backups vs, klasörler bulunur...
  6. O

Yardım Mi 9 Se dahili hafıza hk?

Merhaba Arkadaşlar ; Benim sorunum şöle bugün arkadaşımdan aldığım mi9SE modelinin imei leri nin süresi bittiği için bir telefoncuya ime yazdırttım.Sıkıntı yok çalışıyor Fakat Şöle bir sorun var cihazda. Normal bir cihazın dahili hafızasında Android ,Dcım,Download ,backups vs, klasörler...
Üst Alt