olcyunal kullanıcısının son içeriği

1. olcyunal

Soru Oyun ve performans romu

1640980260 Öyle Bi video gördüm de aynı romun 10tpro icin bulamadım fikir danışmak istedim
  2. olcyunal

Soru Oyun ve performans romu

Merhabalar görüntüden çok performans ve pil odaklı arka planda en az uygulama kullanan custom rom hangisidir şuan Endonezya rom kullanıyorum 8 ram 5 kullanılıyor hangi romu tavsiye edersiniz teşekkürler
  3. olcyunal

Çözüldü mi 10 t pro twrp

https://forum.miuiturkiye.net/konu/official-3-5-2-v1-1-apollo-twrp-for-mi-10t-mi-10t-pro-redmi-k30s-ultra-0-mb-fix.117576/ bu konu üzerinden sonuca eriştim aynı hatayı alan arkadaşlar için yardım olur belki
  4. olcyunal

Çözüldü mi 10 t pro twrp

merhabalar daha önce böyle bi konu açıldıysa affola ben şimdi yeni bir telefon aldım mi 10t pro yalnız twrp yükleyip root atmak istediğimde hata aldım magisk kurulu magisk 21.4 twrp üzerinden kurmak istediğimde twrpde hicbir dosya gözükmüyor dowland kısmı da yok sorun nedir aceba
  5. olcyunal

Rom [MIUI 12] [Port] [Curtana] MIUI Masik Premium 20.8.31

Yardım Romu sıkıntısız kurdum fakat mesaj gelmiyor ben gönderebiliyorum ama alamıyorum bide bildirim paneli aynı onu nasıl değiştircez
  6. olcyunal

Yardım Usb bağlantı sorunu

pioneer mvh-s125ui
  7. olcyunal

Yardım Usb bağlantı sorunu

Merhaba arkadaşlar Note 9s eu romlu cihazımı pionner marka teybime bağlandığım zaman okumuyor ama şarj ediyor bilgisayar da da denedim dosya aktarımı için seçenek çıkıyor ama tikladigim zaman bilgisayarda telefon gözükmüyor sebebi nedir
  8. olcyunal

Rom [Redmi Note 9s] [Curtana] [Android 10] [AOSP] [Beta] [UNOFFICIAL] Lineage OS Rom İndirme Bağlantısı

Sorun çözüldü ama nasıl olduğu hakkında hicbir fikrim yok ROM gayet başarılı yalniz yüz tanıma özelliği yok oldu birde telefonun ismi note 9s yerine note9pro oldu
  9. olcyunal

Rom [Redmi Note 9s] [Curtana] [Android 10] [AOSP] [Beta] [UNOFFICIAL] Lineage OS Rom İndirme Bağlantısı

Romu flasladiktan sonra tekrardan twrp menüsüne giriyor sorun nedir
  10. olcyunal

İpucu Redmi 9s Rom Tavsiyesi

Bl kilidi açık rootlu hindistan 11.7 indirdim sistem güncellemesinden seçiyorum hata veriyor şuan global 11.8 var galiba Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. olcyunal

İpucu Redmi 9s Rom Tavsiyesi

Bende note 9s kullanıyorum hindistan rom nasıl kurdun yardımcı olur musun Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. olcyunal

Yardım Yüz tanıma yüzümü tanımıyor

Merhaba arkadaşlar daha önce huawei mate 20 lite kullanıyordum telefonun ekranına bakmamla kilidin açılması bir oluyordu note 9s telefonum var 1 aylık yüzümü tanımıyor 20 seferde 1 tanıyor sorun neyden kaynaklı olabilir bilen varmi yada daha önce böyle Bi konu açıldı mi
Üst Alt