Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar görüntüden çok performans ve pil odaklı arka planda en az uygulama kullanan custom rom hangisidir şuan Endonezya rom kullanıyorum 8 ram 5 kullanılıyor hangi romu tavsiye edersiniz teşekkürler
https://forum.miuiturkiye.net/konu/official-3-5-2-v1-1-apollo-twrp-for-mi-10t-mi-10t-pro-redmi-k30s-ultra-0-mb-fix.117576/
bu konu üzerinden sonuca eriştim aynı hatayı alan arkadaşlar için yardım olur belki
merhabalar daha önce böyle bi konu açıldıysa affola ben şimdi yeni bir telefon aldım mi 10t pro yalnız twrp yükleyip root atmak istediğimde hata aldım magisk kurulu magisk 21.4 twrp üzerinden kurmak istediğimde twrpde hicbir dosya gözükmüyor dowland kısmı da yok sorun nedir aceba
Merhaba arkadaşlar Note 9s eu romlu cihazımı pionner marka teybime bağlandığım zaman okumuyor ama şarj ediyor bilgisayar da da denedim dosya aktarımı için seçenek çıkıyor ama tikladigim zaman bilgisayarda telefon gözükmüyor sebebi nedir
Sorun çözüldü ama nasıl olduğu hakkında hicbir fikrim yok ROM gayet başarılı yalniz yüz tanıma özelliği yok oldu birde telefonun ismi note 9s yerine note9pro oldu
Bl kilidi açık rootlu hindistan 11.7 indirdim sistem güncellemesinden seçiyorum hata veriyor şuan global 11.8 var galiba
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar daha önce huawei mate 20 lite kullanıyordum telefonun ekranına bakmamla kilidin açılması bir oluyordu note 9s telefonum var 1 aylık yüzümü tanımıyor 20 seferde 1 tanıyor sorun neyden kaynaklı olabilir bilen varmi yada daha önce böyle Bi konu açıldı mi