OlcayDere kullanıcısının son içeriği

1. O

İnceleme Pocophone F1 Crdroid Rom Profesyonel Oyun Deneyimim

Buraları Geçebilirsiniz. Merhabalar. Ben Pocophone F1 Cihazında Dokunmatik Sorunu Yaşayan Biriydim Ve İnternetten Baktığımda Sürekli Crdroid ROM Videolarını Görüyordum.(''Best Gaming ROM Crdroid'' Gibi) Ve Sonra Denemeye Karar Verdim. Ben Pek Fazla Romlardan Anlamazdım Biraz Araştırarak (Miui...
  2. O

Yardım Pocophone F1 Dokunmatik Sorunu(Garantiye Gitti-Geldi)

Merhaba Arkadaşlar Cihazımda Dokunmatik Sorunu Olduğu İçin Garantiye Göndermiştim Yapılan İşlem Şu: Yazılım Yüklendi, Genel Bakım Yapıldı. Telefonu Kullanıyorum Ve Sorun Devam Ediyor Bu Sorunu Yaşayanlar Varsa Yazsınlar Lütfen Bunu Nasıl Çözebilirim?
  3. O

Yardım Oyun İçin Kulaklık Önerisi

Merhabalar. Ben Pubg Mobile Oynayan Birisiyim Ve Şu An Ki Kulaklığım Rampage Orthus RX -10'un Mikrofonu Çalışmıyor Bazen Ses Gidiyor Ya Da Sadece Sağdan Geliyor Bana Oyunlarda Ses Kasmak İçin Bir Kulaklık Önerirseniz Çok Sevinirim. Bütçe: 100-200 TL Arası İyi Günler. POCOPHONE F1 cihazımdan...
  4. O

Soru Isınma sorunu için oneriler

Haklısınız. Yaşamayan Anlayamaz.(LG G3'den Geçtim) POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Ben Akıcı-Aşırı Da Oynuyorum HDR Da Kasıyor Sizde De Öyle Mi? POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Hocam Benim Zaten Öyle :D POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Hocam Bu Problem Ne Zaman Çözülecek? Güncelleme Geldi Yine Devam Ediyor POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Hocam O Zamanda FPS Düşük Olacaktır :D POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Hocam Galiba Bunun Hakkında Daha Önce Konuşmuştuk Hatırlarsınız Belki :D Galiba Bu Isınma Dokunmatiğe De Etki Ediyor. Hocam Bu Sorun Gerçekten De Var Mesela Normal Pubg Mobile Oynayan Birisi İçin Bu Pek Sorun Olmaz. Ama Eğer Benim Gibi Bu İşi Ciddi Yapıyorsanız Bu Sorun Sizi Çok Fazla Rahatsız...
  10. O

Çözüldü Pocophone F1 PowerDirector Uyarı Veriyor

Bu Arada Mesajı Şimdi Gördüm Kusura Bakmayın. :) POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. O

Çözüldü Pocophone F1 PowerDirector Uyarı Veriyor

Teşekkür Ederim Hocam Şu An Kalite Yine Farklı Biraz Power Director'den Mi Kaynaklı Emin Değilim Ama FPS Artık 60 Oldu Önceden Bu Uyarı Nedeniyle 60 FPS Olmuyordu. :) POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. O

Soru Ekran kaydecici fps

Hocam Aynısını Bende Sormuştum Bir Arkadaş Sağ Olsun Yardımcı Oldu :) Hocam Ayarlardan Sabit Kare Hızını Kapat. :) Kolay Gelsin Başka İhtiyacın Olursa(Montaj,Youtube) Bana Ulaş Veya Bu Mesajın Altına Yaz. :) POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. O

Oyun Pocophone f1 yanıyor

Benimde Telefon Olarak İlk Xiaomi Deneyimim. Rom Ve Diğerlerini Bilmiyorum Ve Yapmadım. :D POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

Oyun Pocophone f1 yanıyor

Miui 10.3.7 Geçtim Isınma Sorunu Daha Az+Dokunmatik Hızlı POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. O

MIUI 11 Pocophone'a MIUI11 GELECEK Mİ ?

Bilmiyorum Ama Gelecekse Tam Gelsin Hatalı Olmasın POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt