Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buraları Geçebilirsiniz.
Merhabalar.
Ben Pocophone F1 Cihazında Dokunmatik Sorunu Yaşayan Biriydim Ve İnternetten Baktığımda Sürekli Crdroid ROM Videolarını Görüyordum.(''Best Gaming ROM Crdroid'' Gibi)
Ve Sonra Denemeye Karar Verdim. Ben Pek Fazla Romlardan Anlamazdım Biraz Araştırarak (Miui...
Merhaba Arkadaşlar Cihazımda Dokunmatik Sorunu Olduğu İçin Garantiye Göndermiştim Yapılan İşlem Şu:
Yazılım Yüklendi, Genel Bakım Yapıldı.
Telefonu Kullanıyorum Ve Sorun Devam Ediyor Bu Sorunu Yaşayanlar Varsa Yazsınlar Lütfen Bunu Nasıl Çözebilirim?
Merhabalar.
Ben Pubg Mobile Oynayan Birisiyim Ve Şu An Ki Kulaklığım Rampage Orthus RX -10'un Mikrofonu Çalışmıyor Bazen Ses Gidiyor Ya Da Sadece Sağdan Geliyor Bana Oyunlarda Ses Kasmak İçin Bir Kulaklık Önerirseniz Çok Sevinirim. Bütçe: 100-200 TL Arası
İyi Günler.
POCOPHONE F1 cihazımdan...
Hocam Galiba Bunun Hakkında Daha Önce Konuşmuştuk Hatırlarsınız Belki :D
Galiba Bu Isınma Dokunmatiğe De Etki Ediyor.
Hocam Bu Sorun Gerçekten De Var Mesela Normal Pubg Mobile Oynayan Birisi İçin Bu Pek Sorun Olmaz.
Ama Eğer Benim Gibi Bu İşi Ciddi Yapıyorsanız Bu Sorun Sizi Çok Fazla Rahatsız...
Teşekkür Ederim Hocam Şu An Kalite Yine Farklı Biraz Power Director'den Mi Kaynaklı Emin Değilim Ama FPS Artık 60 Oldu Önceden Bu Uyarı Nedeniyle 60 FPS Olmuyordu. :)
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Aynısını Bende Sormuştum Bir Arkadaş Sağ Olsun Yardımcı Oldu :)
Hocam Ayarlardan Sabit Kare Hızını Kapat. :)
Kolay Gelsin Başka İhtiyacın Olursa(Montaj,Youtube) Bana Ulaş Veya Bu Mesajın Altına Yaz. :)
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi