Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim telefonumun arka kamerası(ana kamerası) bulanık çekiyordu bende telefoncuya giderek telefonun kamerasını değiştirdim kamerayı yaklaşık üç dört saat kullandıktan sonra kamera açılmamaya başladı herhangi bir kamera uygulamasına girince kamera açılmadı tarzında uyarılar...
Öncelikle herkese merhaba cıhazıma bugün fastboot ile rom atmaya calıştım fakat ilk atışımda success (yaklaşık 1600sn sürdü ve tepki vermedi restart gibi) dedi ama telefon hala fastbootta kaldı ikinci kez başka bir rom ile denedim bu sefer error (bu seferde 1800 sn sürdü ve yine tepki vermedi)...
Öncelikle herkese merhaba ben bir ay önce ikinci el mi 11t almıştım cihaza imei atılmış(direnç ile değil ama nasıl bilmiyorum) ve güncellemesi gelmiş galiba bir iki gün önce güncellemesi otomatik indirmiş fakat haberim yoktu bende bugün telefonu yeniden başlardım ve güncellemesi kurmaya çalıştı...
Herkese merhaba ben bir ikinci el telefon aldım öncelikle bu telefona imei atılmış soruna gelecek olursam telefonun kamerası bulanık çekiyor odaklamıyor neden olabilir kamerası mı değişmeli yoksa kamera yazılımı ile alakalı mıdır?