oktyylmzx kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Amazfit GTS 2

Migrostan GTS2 aldım. Şarjı yoktu hiç. 3 saat oldu hala %60 doldu. İlk şarjdan dolayı mı böyle acaba?
  2. O

Yardım YouTube vanced

Mi note 10 lite kullanıyorum. Android 11 geldi yükledim. Yüklendikten sonra YouTube vanced sılındı. Aynı apk yı yükleyemiyorum. Bunu nereden bulabilirim?
  3. O

Yardım Durduk yere telefon kapandı.

Telefonda müzik dinliyordu kardeşim. Durduk yere kapandı. Müzik çalmaya devam etti. Güç tuşuna uzun bastım titredi. Şuan hala kapalı. Güç tuşuna basınca hala titriyor açılmıyor. Şarja takınca ses geliyor fakat ekran gelmiyor.Ne yapabilirim?
  4. O

Yardım WhatsApp kamerasında flash sorunu

WhatsApp'da karanlıkta foto çekerken flash açıyorum fakat beyazlık patlıyo resmen. Sizde de bu sorun var mı? Normal kamerada boyle bı sorun yok. Bıraktığım fotoğrafta yatagı cektım ama görüntü boyle cıktı.
  5. O

Diğer Güncelleme 11.0.7.0

Arkadaşlar bana 11.0.7.0 güncellemesi gelmiş. Yakınlık sensör performansının düzeltiği yazıyor.
  6. O

Soru VoLTE

Arkadaşlar telefonda VoLTE özelliği varmış sanırım.Aktif edemedim. Herhangi bir ayar bulamadım.Nasıl aktif edebilrim?
  7. O

Soru Şarj

Gece 4'te %28 ıken öğle 1 de %18 e dusmus batarya.hiç kullanmadım.sizce fazla gitmemiş mi?
  8. O

Yardım Güncelleme sonrası sorun

Şu sıralar kendı kendine duzeldi gibi nasıl oldu anlamadım
  9. O

Music uygulamasında tasarruf modu etkınmıs duzelttım onu ama Spotify de kısıtlama yoktu.
  10. O

Android pie güncellemesinden sonra music ve spotify uygulaması arka plana gecınce kapanıyor.Eski sürüme gecebılme ımkanım var mı?
Üst Alt