OktayOz kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Bootloader Kilidini Tekrar Kapatma

Hocam Teşekkürler önceden denemiştim Apk indirdiğimde atıyordu bu attığınız konuyla çözüldü 1564252699 Teşekkürler bilgi için sorunu çözdüm Forumdan kilitlemeye gerek kalmadı
  2. O

Netflix uygulamasını Kullanamıyorum 2 gün sonra uzun yola çıkacağım film felan izleyeceğim zaten artık bi işim kalmadı kilitle
  3. O

aynen Kilitlemek istiyorum ama MiFlash uygulaması hangi Rom u yükelemeye çalıştıysam algılamıyor Romu. Eski Sürüm MiFlash ta Romu algılıyo kuruyorum ama Kilidi kapatma seçeneği yok
  4. O

Telefon K20 Pro -- Rom: Xiaomi eu. Bootloader kilidini kaldırarak Rom yüklemiştim şimdi kilidi tekrar Aktif etmem lazım ama nasıl edeceğimi bilmiyorum yardım edebilir misiniz ?
  5. O

Rom K20 Pro Cihazımda hiç dosya yok

hocam bir tane rom kurdum sorun çözüldü sanırım ilk yüklediğim romda sorun vardı veya yanlış yükledim 1563720816 hocam bir tane rom kurdum sorun çözüldü. Sanırım ilk yüklediğim romda sorun vardı veya yanlış yükledim.
  6. O

TWRP ye giriyorum bilgisayardan rom u cihaza atıyorum o rom Sdcard bölümüne geliyor onu taşımam lazım mı File Manager bölümünden
  7. O

Ona tam olarak nereden bakıyorum TWRP den. Tam bilmiyorum daha yeni yeni kurcalıyorum telefonu kusura bakmayın
  8. O

K20 Pro cihazıma eu. Rom yükledim ama (Facebook,Chrome,Netflix) gibi dahada çok uygulama yüklenmiyor Ekran Fotoğrafı almıyor , Resim çekmiyor SD kart takın diyo ama cihazın Sd kart yeri yok Bilgisayarımdan Telefonun içine girdiğim zaman 10 Gb alan dolu gözüküyor ama içine girdiğim zaman hiçbir...
  9. O

Yardım K20 Pro ROM yüklerken FASTBOOT ekranında takılı kaldı

Hocam şuanda MiFlash 2014 sürümü yazılımı gördü onla kurmaya çalışıyorum
  10. O

indirdim ama cihaz Fastboot modunda olduğu için pek bir işlem yapmıyor
  11. O

hocam Global rom atmaya çalışıyordum sizin dediğiniz işlemi nasıl yapabilirim biraz anlatabilir misiniz ? pek bir bilgim yokta
  12. O

K20 Pro cihazıma Twrp ile rom yüklicekken twrpde yapılması gerekenleri yapıp yeniden başlattığımda Fastboot ekranından başka bişey gelmedi cihaz açılmıyor da kapanmıyorda Mi Flash tools ile Stock rom yüklemeye çalışıyorum indirdiğim romları Mi flash algılamıyor ve yüklemiyor ne olursunuz yardım...
Üst Alt