oktayman kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım 12.5.2 den 12.5.1'e geçebilir miyim

dün bootloader açmak için işlemi başlattım bir hafta sonra tekrar deneyin dedi bakalım. bootloader açıldıktan sonra orjinal miui yazılımı ile 12.5.1 e dönebilir miyim acaba
  2. O

peki bootloader açarsam nasıl bit yol izlemem lazım. zor mu
  3. O

merhaba 12.5.2 den 12.5.1'e veya başka sürüme geçmek istiyorum. bootloader açmadan mümkün mü acaba
  4. O

Yardım Ana Kamera Uygulamasını Değiştiremiyorum

plannet diye bir uygulama kullanıyorum mesela o stok kamerayı açıyor hocam :(
  5. O

Yardım Ana Kamera Uygulamasını Değiştiremiyorum

merhabalar. kamera için stock kamera yerine gcam veya başka kemara programları kullanmak istiyorum ancak değiştiremiyorum. varsayıyan uygulamalara girdiğimde kamera için hiç bir şekilde stoc kamera hariç bir uygulama görülmüyor...
  6. O

Yardım resimleri hafuza kartına aktardım ancak gruplanmıyor

merhabalar telefondaki resimlei hafıza kartına aktardım, kamera ayarlarından da hafıza kartını açtım. yeni çekilen resimlerden sorun yok ancak eski resimleri çekildiği tarihe göre gruplamıyor. eski tüm resimleri hafıza kartına aktarıdığım günde gösteriyor. bu sorunun çözümü var mı
  7. O

Soru Root ile görüşme kaydı aktif edilir mi

Merhabalar resmi note 8 global güncel rom kullanıyorum. Görüşme kaydı alabilmek için acr yükledim ama çalışmadi. Sanırım güncel android sürümlerinde oluyor. Telefon root yapsam çalıştırabilir miyim. Yada güvenli bir uygulama ile kayıt alabilir miyim
  8. O

MIUI 12.5 V12.5.4.0 RCOEUXM

Globela ne zaman gelir acaba
  9. O

Yardım arkaplanda uygulamayı açık bırakma

Güvenlik uygulamasıni açın Hızı arttır yazan yere tıklayın Sağ üstteki kutuya tıklayın Kiitli uygulamalar yazısına tiklayin
  10. O

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Glabal Kararlı V12.5.2.0 RCOMIXM İndirme Bağlantıları

Guncelledim bende bir sıkıntı olmadı
  11. O

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

ben de yükledim gayet güzel görünüyor. bildirim paneli de gri değil artık ama hangisi daha iyi idi emin değilim
  12. O

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

Ne guzel 12.0.2 deydim telefon garantiye gidince tekrar 12.0.6 yüklemişler şimdi orada kaldım. Bölgeyi değiştirmeyi denedim bişey olmadı. Yukarıda videodaki gibi dosya ismini değiştirerek denedim bu seferde yeniden başlatınca %1 den sonra artıyor. Aynı paketi defalarca tekrar yükledim yine...
  13. O

Yardım Redmi Note 8 Hayalet Ekran Sorunu

kronik sorun maalesef. garantiye gönderirseniz ekranı değiştirirler düzelir. ama zamanla tekrarlıyormuş
Üst Alt