oktayman kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım 12.5.2 den 12.5.1'e geçebilir miyim

merhaba 12.5.2 den 12.5.1'e veya başka sürüme geçmek istiyorum. bootloader açmadan mümkün mü acaba
  2. O

Yardım Ana Kamera Uygulamasını Değiştiremiyorum

merhabalar. kamera için stock kamera yerine gcam veya başka kemara programları kullanmak istiyorum ancak değiştiremiyorum. varsayıyan uygulamalara girdiğimde kamera için hiç bir şekilde stoc kamera hariç bir uygulama görülmüyor...
  3. O

Yardım resimleri hafuza kartına aktardım ancak gruplanmıyor

merhabalar telefondaki resimlei hafıza kartına aktardım, kamera ayarlarından da hafıza kartını açtım. yeni çekilen resimlerden sorun yok ancak eski resimleri çekildiği tarihe göre gruplamıyor. eski tüm resimleri hafıza kartına aktarıdığım günde gösteriyor. bu sorunun çözümü var mı
  4. O

Soru Root ile görüşme kaydı aktif edilir mi

Merhabalar resmi note 8 global güncel rom kullanıyorum. Görüşme kaydı alabilmek için acr yükledim ama çalışmadi. Sanırım güncel android sürümlerinde oluyor. Telefon root yapsam çalıştırabilir miyim. Yada güvenli bir uygulama ile kayıt alabilir miyim
  5. O

Yardım evofone garanti süreci

İyi geceler. telefonumun garantisi bu ayın 20sinde bitiyor. hayalet ekran sorunu nedeniyle garantiye göndermek istiyorum. kutunun içinden çıkan kağıtta evofone garantili yazıyor. garantiye gönderirken direkt kargoya verip gönderiyor muyuz veya neler yapmak gerekiyor.
  6. O

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Az önce baktım MIUI V9.2.2.0.MXDMIEK hayırlı olsun. gerçi ben güncellemeden önce bir kaç gün beklemeye karar verdim ne olur ne olmaz
  7. O

İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

yazıldı mı görmedim mi4 telefonlar için gelecek mi ya da geldi mi acaba bilgisi olan var mı
Üst Alt