Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün bootloader açmak için işlemi başlattım bir hafta sonra tekrar deneyin dedi bakalım. bootloader açıldıktan sonra orjinal miui yazılımı ile 12.5.1 e dönebilir miyim acaba
merhabalar. kamera için stock kamera yerine gcam veya başka kemara programları kullanmak istiyorum ancak değiştiremiyorum. varsayıyan uygulamalara girdiğimde kamera için hiç bir şekilde stoc kamera hariç bir uygulama görülmüyor...
merhabalar telefondaki resimlei hafıza kartına aktardım, kamera ayarlarından da hafıza kartını açtım. yeni çekilen resimlerden sorun yok ancak eski resimleri çekildiği tarihe göre gruplamıyor. eski tüm resimleri hafıza kartına aktarıdığım günde gösteriyor. bu sorunun çözümü var mı
Merhabalar resmi note 8 global güncel rom kullanıyorum. Görüşme kaydı alabilmek için acr yükledim ama çalışmadi. Sanırım güncel android sürümlerinde oluyor. Telefon root yapsam çalıştırabilir miyim. Yada güvenli bir uygulama ile kayıt alabilir miyim
Ne guzel 12.0.2 deydim telefon garantiye gidince tekrar 12.0.6 yüklemişler şimdi orada kaldım. Bölgeyi değiştirmeyi denedim bişey olmadı. Yukarıda videodaki gibi dosya ismini değiştirerek denedim bu seferde yeniden başlatınca %1 den sonra artıyor. Aynı paketi defalarca tekrar yükledim yine...