oktaydemirtass kullanıcısının son içeriği

1. O

Rehber Miui Bloatware, Android Sistemi Pil Tüketimi ve Gizlilik (Güncel Çözüm)

Magisk debloader modülü ve terminal emülatör ile yapabilirsin
  2. O

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Mi5 eu beta 9.8.29 Vodafone volte çalıştı hocam emeğinize sağlık. Uzun süredir volteyi aktif edememiştim meğer qpts programıyla oluyormuş. Önceden Vodafone volte için mesaj attığım da telefonunuz uyumlu değil diyordu şimdi uyumlu diyor birde telefon bir tık daha iyi çekmeye başladı gibi geldi bana
  3. O

Rehber Miui Bloatware, Android Sistemi Pil Tüketimi ve Gizlilik (Güncel Çözüm)

3-4 gündür bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok Düzeltme: Arka plan da kısıtladığım uygulamalardan atma yapıyordu aşağıdakileri etkinleştirince düzeldi. Birde uygulamaları silip tekrar yüklenmiştim onun da etkisi olmuş olabilir tam emin değilim ANT HAL service QMMI Perfdump
  4. O

Mod Kullandığınız Magisk modülleri neler?

Android 8 kullanıyorsanız magiskden ekleyin çalışıyor hocam https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4756065&d=1557412348
  5. O

Hortlatmak gibi olacak ama konu linkini verir misin hocam. Vodafone Mi5 cihazım da Volteyi bir türlü aktif edemedim Bir de konu başında ki hangi dosyayı kullandınız? Teşekkürler
  6. O

Rehber [No-Root]VoLTE ve ViLTE etkinleştirme

Mi5 Vodafone volte çalışıyor mu? Eu beta rom
  7. O

Mi5 Vodafone da volte çalışıyor mu? Eu beta rom
  8. O

İnceleme Syberia Project Kurulum Tanıtım İnceleme ve Detay Bilgilendirme (Android 9.0 Pie)

Pixel experience romu deneyen var mı? Hangi rom performans/batarya açısından daha iyi?
  9. O

Rom Revolution Os Müthiş batarya süresi 5,30 saat

Cihaz ve kullandığınız sürüm nedir hocam?
  10. O

Rom Revolution OS - MiUI

Kernel veya script yüklü hocam? Bende de mi5 var ama ekran süreleri pek değişmedi Edit: Birde hocam romun ve firmwarenin hangi sürümünü kullanıyorsunuz
  11. O

Rom Revolution OS - MiUI

mi5 cihazımda miRoom kullanıyorum bu roma geçsem batarya, performans konusunda iyileşme olur mu?
Üst Alt