Oktay6241 kullanıcısının son içeriği

1. O

Diğer Pitch Black Recovery

Oktay6241, tekinxx6,
  2. O

Diğer Pitch Black Recovery

arkadaşlar twrp den flaşladım ama twrp gitti.yeniden twrp yüklemeyi denedim olmuyor.fastboot a baglıyorum ama pc görmüyor telefonu.adb den fastboot flash recovery.img komutu veriyorum hata veriyor.varmı yardım edebilecek.telefon çalışıyor mi room kullanıyorum.ama twrp gitti fasboota bağlıyınca...
  3. O

Yardım mi 8 se yardım

iyi günler hocam yardımın lazım yine.rom yükledim sorunsuz çalıştı ama twrp ye girmek istediğimde twrp yok mi yazısı çıkıyor sadece.twrp nin 3.2.3 1102, 3.3.0 0423, 3.3.1 1217 fastboot tan yüklemeye çalıştım ama bi türlü yüklnmiyor.cihazda root var.yüklemeye çalıştıgımda cannot open...
  4. O

Yardım mi 8 se yardım

Teşekürler hocam yardımınız için.klavyeniz dert görmesinclap~~
  5. O

Yardım mi 8 se yardım

hocam cahilliğime verin hafıza kartı yok bunlarda.bilgisayara indirdim ama telefona atmak için telefonu bilgisayardan görmüyorum baglı görünüyor ama telefon hafızası felan görünmüyor
  6. O

Yardım mi 8 se yardım

peki hocam rom u telefona nasıl atıcagız
  7. O

Yardım mi 8 se yardım

sıfırdan kur diyor tıklıyorum ondan sonra bilgiler kontrol ediliyor diyor ve sonra tekrar sıfırdan kurun veya verilerinizi kopyalayın ekranına geliyor
  8. O

Yardım mi 8 se yardım

twrp 3.2.3-1102 twrp kurdum.cihaz hafızasını görmediği için format data yaptım.sonra reboot yaptığımda cihaz açılıyor.sıfırdan kuruluma geçiyor ama dili,ülkeyi, wi fi yi, seçtikten sonra kurulum için sıfırdan mı yoksa yedekten mi yazısına kadar geliyor.sonra daha ilerlemiyor.cihaz mi global...
  9. O

Yardım Mi8 SE Fabrika Ayarlarına Döndüm Fastbootta Kaldı

hocam bu zip dosyasını fastboot modunda telefona nasıl atacağız.
  10. O

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Teşekürler.güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş
Üst Alt