Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun giderildi kardesim yardimin icin saolasin
1643143796
H.kadioglu abimin ilgisinden dolayı cok çok teşekkür ederim servis degil sanki dost whatsaptan gösterdiği samimi dertlesmesi derdinizi dinlemesi usanmadan cevaplamasi herseyi ile adamin hasısın H.kadioglu
Arkadaslar mi10 12/256 yurt dışı cihazlarda en iyi stabil kasmayan isinmayan ve hatalardan arındırılmış rom hangisi kim hangi romdan daha memnun🤗
Önereceginiz oyunlarda isinmayacak bi rom önerir misiniz?
Tamamdir 12gb ramli oldugundan 8 gb ramli modellerin qcn dosyasi uymuyor 12gb ramli model kullanan olursa ayni sorunu yasayan dosya paylasim konusunda yardimci olurum kardeslerim
Arkadaslar 2. El Xioami mi10 12ram256 hafizali cep telefonu aldim fakat yedekleme almadan imei atmislar sebeke problemi var 4.5 cekmeyen yerlerde komple sebeke gidiyor orjinal qcn dosyasi lazim yardimci olacak arkadas olursa cok sevinirim telefoncuda 1 aydir yatiyor telefon geride alamiyorum...
Arkadaslar selamun aleyküm öncelikle hepinizden Allah razi olsun elinizden geldigince yardimci olmaya calisiyorsunuz kimseyi rahatsiz etmek istemezdim fakat anlatilanlari adim adim uyguladim telefon mi10 fakat ne yaptiysam sebekem 3g uzerine cikmiyor ve 3g bile olsa baglanti surekli kopuyor edge...