okkes4646 kullanıcısının son içeriği

1. O

Çözüldü Xiaomi Redmi note 11 pro telefon twrp problemi

nasıl halletiniz, bende de aynı sıkıntı var
  2. O

Yardım Dosya Aktarımı İçin Bağlanma Sorunu

sorunu nasıl çözdünüz
  3. O

Yardım Dosya Aktarımı İçin Bağlanma Sorunu

nasıl çözdünüz, bende de aynı sorun var çözemedim
  4. O

Yardım TWRP yükleme | Cihaz: Redmi Note 11 Pro 5G

yükleyemessin ki, daha twrp yayınlanmadı
  5. O

Yardım Telefon Fastboot ekranında kaldı.

XiaomiTool sol üst köşede driver bölümüne bas telefonun driverları yüklensin,, sonra refresh bas telefonu görür
  6. O

Soru "Kamerayı Kullanmadan Önce SD Kartı Takın" Hatası

mustafaozkan1414, ilginiz için teşekkür ederim, başka rom indirdim kurdum
  7. O

@mustafaozkan141 çöktü tel , fastboot ta kaldı 1611935555 okkes4646, açılmıyor
  8. O

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Troublesome, 12.03 sürümü android 11 tabanlı nasıl sorunsuz yüklerim onu araştırıyorum. sonuçtan haber bekliyorum
  9. O

okkes4646, düzelmedi hata devam ediyor. tekrar 10 a döneceğim
  10. O

Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

Troublesome, şarj taki edemedim , çok hata veriyor, kamerayı kullanmadan önce sd kart takın diyor, sd krt yeri yokki tel,
  11. O

asanoguz, denediniz mi , kamera düzeldi mi
  12. O

arkadaşlar xiaomi note 10 lite telefonuma android 11 güncellemesi olan V12.1.1.0 güncellemesi geldi yükledim, bazı uygulamalar aniden kapanıyor, kamera video modunda iken sd kart takın hatası veriyor, parmak izi tanıma daha hassas ve güzel olmuş, şimdilik bu kadar
  13. O

şu an bana da geldi V12.1.1.0 YÜKLEYECEĞİM , GEÇEN GELDİ YÜKLEDİM UYGULAMALAR HATA VERDİ SIK SIK KENDİ KENDİNE KAPANIYORDU SİLMİŞTİM, BAKALIM DÜZELMİŞ Mİ İ
  14. O

Yardım Mi note 10 arama kaydetme özelliği varmı

xiomı note 10 telefonum görüşme kayıt özelliği olan room varmı, varsa link a trmısınız
Üst Alt