Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba Bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum global yazıyor ama seri numarasının sonunda CN ibare mevcut. Ürün global midir? Daha sonra Türkçe dil desteği alır mı?
Arkadaşlar daha önce hiç bir xiaomi telefona herhangi birşey yüklemedim. Fakat okuya okuya az çok anladım tarif edilse yaparım. Mi 8 se telefonum var BL kilidi açık TWRP yüklü eu stabil güncelleme almıyor. android 9 miui 10 da şuan. Bunu nasıl android 10 miui 11 yapacağım yardımcı olur musunuz...
Arkadaşlar iyi forumlar. Mi9 t alacağım dikkat etmem gereken hususlar konusunda yardımcı olabilir misiniz? Rn8pro vardı Hindistan üretim olmasından dolayı nfc yoktu mesela. Nelere dikkat etmem gerekiyor mi 9 t de? Teşekkürler kolay gelsin
Arkadaşlar merhaba. İyi forumlar. Redmi note8 pro telefonumu sattım ilk xiaomi telefonumdu. Ve biraz bilmeyerek aldım hindistan üretimi olduğundan dolayı bazı sıkıntılar ayrıca mediatek işlemcisinden dolayı brick rom problemleri vs. gibi. Şimdi yeni bir telefon alacağım fakat ne alacağım...
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim telefonu anlamaya çalışıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Rn8pro kullanıyorum telefon geldiği zaman telefon h+ ya düşüyor 4.5 gden. Haliyle pubg oynarken vs sıkıntı yaşıyorum bunun bir çözümü var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba. Bende note 8 pro alarak ailenize katılmış bulunmaktayım. Aklıma takılan birkaç soru var aradım ettim bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun.
1. Sorum pil kullanımında Bi anormallik var ekran görüntüsü olarak ekledim. Hücre bekleme de çok pil...